Insecticid Safram, 1 litru

Nu exista in stoc
Insecticid Safran 1,8 EC, 1 litru

Insecticid Safran:

Substanta activa: Abamectin

Plante tratate: Tomate, Mar, Par, Vita de vie

Daunatori: Musca miniera, Paianjenul rosu comun, Molia miniera, Puricele meliferi, Molia vitei de vie, Acarieni tertanichizi, Acarieni eriofizi

Pret - 595.20 lei

Stoc epuizat

Etichete

Descrierea produsului

Informatii despre insecticid Safram:

Mod de prezentare 1 litru
Compozitie/Substanta activa Abamectin
Concentratie substanta activa 18 gr/litru
Producator Summit Agro
Plante tratate Mar, par, tomate, vita de vie
Formulare EC – concentrat emulsionabil
Tip tratament Pulverizare

Caracteristici: SAFRAN este un insecto-acaricid formulat pe baza de ABAMECTN, o substanta naturala obtinuta prin fermentare, dintr-o specie de bacterii actinomycete Streptomyces avermitilis. SAFRAN combate un spectru larg de insecte cum ar fi: minatoare (Liriomiza trifolii, Phyllonoichter blancardella, Leucoptera scitella), musculita alba de sera (Trialeurodes vaporariorum), afide (Aphis spp.), trips, nematozi, furnici, etc. De asemenea produsul prezinta si actiune acaricida asupra speciilor importante de acarieni cum ar fi acarienii din grupele Tetranychide (Tetranychus urticae, Panonychus ulmi, Eotetranychus carpini), Tarsonemide (Polyphagotarsonemus latus), Eriophyde (Eriophyes vitis, Aculus spp.).

Mod de actiune si utilizare: Safran are un mod unic de actiune, diferit de insecto-acaricidele conventionale. Abamectin actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor provocand in cateva ore, paralizia ireversibila a acestora. Insectele care intra in contact cu produsul mor fara a prezenta nici o miscare sau spasm. Actioneaza atat prin contact cat si mai ales prin ingestie iar activitatea insecticida maxima se observa incepand de la a treia zi dupa aplicare. SAFRAN are actiune translaminara si nu este afectat de ploile survenite la cateva ore dupa aplicare. Prin efectul de penetrare translaminara in frunze, produsul se distribuie uniform in tesuturi si asigura o protectie corespunzatoare pe intreaga suprafata a acestora. Pentru o combatere eficienta se recomanda aplicarea atunci cand frunzele sunt tinere si au capacitatea maxima de absorbtie prin cuticula. Astfel si actiunea reziduala in planta este cea mai buna. Se recomanda ca stropirile sa se aplice uniform, cu un volum de apa de 1000-1500 l/ha. Momentul de aplicare este dupa aparitia insectelor daunatoare. Ca si la alte produse translaminare, amestecul cu un adjuvant si pulverizarea uniforma, imbunatatesc considerabil gradul de penetrare si calitatea tratamentului.

Cultura Agentul daunator Doza
Tomate Musca miniera 0.09%
Mar Molia miniera, Paianjenul rosu 0.1-0.15%
Par Purici meliferi 0.1-0.15%
Vita de vie Molia vitei de vie, Acarieni tetranichizi, Acarieni eriofizi 0.09%

 

Opinii

Nu există nici un comentariu, vrei să fii primul care comentează? Dacă da, atunci Click Aici!

Fii primul care scrie un comentariu “Insecticid Safram, 1 litru”

*