Erbicid Mustang

Erbicid Mustang

Erbicid Mustang:

Substanta activa: Acid 2,4-D (ester), Florasulam

Plante tratate: Porumb, grau, orz, orzoaica

Combate activitatea:

 Galium aparine (turita), Matricaria spp. (musetel), Amaranthus spp. (stir), Ambrosia artemisiifolia (iarba parloagelor), Arthemis arvensis (romanita de camp), Atriplex spp. (loboda salbartica), Helianthus annuus (floarea soarelui), Papaver rhoeas (macul de camp), Polygonum spp. (troscot),  Sonchus spp. (susai), Stellaria media (rocoina)

Pret - De la: 66.49 lei

Șterge selecția
Etichete

Descrierea produsului

Informatii despre erbicid Mustang:

Mod de prezentare 1 litru | 5 litri
Substanta activa Acid 2,4-D (ester), Florasulam
Concentratie 300 gr/litru, 6,25 gr/litru
Producator Dow Agro Sciences
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Postemergent
Combate activitatea Galium aparine (turita), Matricaria spp. (musetel), Amaranthus spp. (stir), Ambrosia artemisiifolia (iarba parloagelor), Arthemis arvensis (romanita de camp), Atriplex spp. (loboda salbartica), Helianthus annuus (floarea soarelui), Papaver rhoeas (macul de camp), Polygonum spp. (troscot),  Sonchus spp. (susai), Stellaria media (rocoina)
Plante tratate Porumb, grau, orz, orzoaica
Formulare SE – suspoemulsie
Tipuri Aplicare Pulverizare

Caracteristici: 

Erbicidul MUSTANG este un produs cu actiune selectiva, sistemica, cu rol in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene din cultura graului, orzului si orzoaicei. Erbicidul actioneaza foarte bine contra buruienilor, la temperaturi ce cuprind  5-25 grade C, spre deosebire de produsele standard, care devin active numai de la temperaturi de peste 8-10 C. Erbicidul MUSTANG nu se aplica dupa nopti cu inghet, deoarece in astfel de situatii eficacitatea va scadea foarte mult.

Erbicidul se aplica cand buruienile au 4-6 frunze, iar in cultura de cereale se aplica la inceputul infratirii pana la cel de-al treilea internod. In cazul culturilor ce sunt infestate predominat cu Matricaria spp. este suficient sa utilizati o doza de 0,4 l/ha. Daca buruienile se afla intr-in stadiu de dezvoltare avansat si in cazul prezentei in cultura a buruienilor dicotiledonate perene, este indicat o doza mai mare de 0,6 l/ha. Pentru porumb, buruienileor dicotile li se vor aplica erbicidul cand apar 2-4 frunze iar  porumbul are 4-6 frunze.
Cantitatea de apa ce se foloseste pentru prepararea solutiei de stropit este de 200-400 l/ha.

Erbicidul MUSTANG nu actioneaza remanent, nu influenteaza negativ culturile postmergatoare, astfel se va permite insamantarea oricarei culturi incepand cu cerealele paioase de toamna.

Daca cultura tratata cu erbicidul MUSTANG este distrusa, se pot semana la doua saptamani de la tratament, cereale de primavara, iar dupa patru saptamani, porumb sau soia.Erbicidul MUSTANG nu este indicat sa se aplice la cultura de porumb in cazul in care s-a facut tratament cu insecticide organofosforice.

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Grau, Orz, Orzoaica , Ovaz Dicotiledonate anuale si perene Postemergent 0.4-0.6 l/ha
Porumb Dicotiledonate anuale si perene Postemergent 0.4-0.6 l/ha

 Dow Agro Science

Informații adiționale

Ambalare

1 litru, 5 litri, 500 ml,

Opinii

Nu există nici un comentariu, vrei să fii primul care comentează? Dacă da, atunci Click Aici!

Fii primul care scrie un comentariu “Erbicid Mustang”

*