Repelent cartite, set 10 pastile

Nu exista in stoc
repelent cartite post

Pastile repelente impotriva cartitelor, sobolanilor si a altor rozatoare. Sigur pentru plante; activ – indiferent de temperatura; usor de folosit – doar aplicati in gauri si problemele dispar; de lunga durata si eficiente.

Pret - 35.53 lei

Stoc epuizat

Etichete

Descrierea produsului

Informatii despre Repelent cartite:

Producator U.E.
Modalitate ambalare Pachet cu 10 pastile a 20 de grame
Combate activitatea Cartite

Pastile repelente impotriva cartitelor, sobolanilor si a altor rozatoare.

Avantaje: sigur pentru plante; activ – indiferent de temperatura; usor de folosit – doar aplicati in gauri si problemele dispar; de lunga durata si eficiente.

Modul de utilizarea a repelentilor impotriva cartitelor:

 La intervale de 5-6 metri, se deschide un orificiu in tunel (acolo unde sunt galerii vizibile la suprafata) si la fiecare musuroi de cartita. Aplicaţi 1-2 pastile (in functie de marimea galeriei) de 20 gr. la fiecare gaura, turnati apa – intre 1 – 2 litri, apoi acoperiti gaurile cu pamant si presati usor sa etanseizati galeria.

ATENTIE: La deschiderea unui musuroi de cartite este frecvent intalnit sa existe doua canale oblice in pamant, orificii pe unde cartita scoate pamantul din galerii separate, acolo se aplica cate o pastila in fiecare gaura (spre fiecare galerie). Sa NU se acopere cu pamant pastilele anticartite, deoarece scade eficienta (se acopera doar gaura galeriei cu un bulgare de pamant) .

Se recomanda folosirea manusilor de cauciuc pentru protectie sau spalarea foarte riguroasa a mainilor, dupa venirea in contact cu produsul!