Home - Paianjeni

Paianjeni

In Romania, speciile de paianjeni nativi nu sunt considerate periculoase sau o amenintare la adresa sanatatii, pentru ca nu exista specii veninoase. Dar in unele gospodari exista totusi posibilitatea sa fie o infestare cu paianjeni, dar pentru a se asigura ca exista aceasta infestare trebuie sa se tina cont si de temerile comune provocate de paianjeni (Arahnofobia) pentru a se identifica un grad exact de infestare.

Daca exista o astfel de infestare, puteti contacta unul dintre specialistii nostri pentru a obtine metode de consiliere si tratament posibil. De obicei, insecticidele din gama K-Othrine si Solfac, care au actiune directa asupra insectelor si remanenta trateaza si previn si aparitia unei infestari viitoare.

Solfac EW 50, 100 mLK-Othrine WG 250

Remedii:

Pentru a elimina un paianjen, fara al ucide, se intoarce o cutie de carton mic peste el si glisati o foaie intre carton si suprafata pe care sta paianjenul. Transportati cutia inchisa pana la exteriorul cladiri, unde il puteti elibera fara sa il atingeti.

3 comentarii

  1. Peter Carmen says: 25/05/2014
    • admin says: 26/05/2014
  2. Victor says: 21/10/2014

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Informatii despre cum sa scapi de:

Testimoniale

MIRCEA BUTUCEANU, CALARASI

Promtitudine si seriozitate. Va multumesc! Recomandam acest magazin pentru prestatori

MIRCEA BUTUCEANU, CALARASI

ANDREI, BRASOV

Ma bucura faptul ca exista un magazin ca al dvs. in Brasov. Mult noroc in continuare si continuati in aceasta directie

ANDREI, BRASOV

MIHAI ENE, TIMISOARA

Tratamentul recomandat de dvs. chiar a dat rezultate, recomand mai departe Solfac EW 50 pentru tratament capuse

MIHAI ENE, TIMISOARA

TUDOR ILEANA, ILFOV

Va multumesc de promtitudine si seriozitatea cu care ati solutionat problema mea. Produsele pentru daunatori recomandate au dat rezultate reale

TUDOR ILEANA, ILFOV

MARIANA, VRANCEA

Va multumesc pentru promtitudine. Sfaturile primite de la dvs. mi-au fost de un real folos, iar cultura mea de salata arata bine, am scapat de daunatori si de eventuale boli care putea afecta cultura. Sunt multumita!

MARIANA, VRANCEA

0771 405 339