Calitate & Suport

CALITATE & SUPORT

CALITATE

Fitomag dispune de o gama larga de echipamente,  precum si produse fitofarmaceutice pentru igiena publica si protectia plantelor a celor mai mari producatori la nivel European si Global.

Brandurile alese pentru distributia pesticidelor sunt Bayer, Kollant, Dupont, BASF, Nufarm, Syngenta, Adama, Novartis, Summit Agro, Cheminova, Arysta, Dow Agro Sciences.

Comercializam capcane si repelenti fabricate de catre Orvital Flortis, INDIA, Babolna Bio, GEA, Catch Master, Ghilotina.

SUPORT

Sunteti doar la un apel distanta de rezolvarea situatiei dumneavoastra.

Specialistii companiei Fitomag, va ofera o consultanta cu sfaturi specializate si competente in aplicarea corespunzatoare a produselor. Ne dorim clienti multumiti, de aceea oferim asistenta in scopul unei eficiente garantate, in combaterea oricarui agent patogen si daunator.

Inca din 2012 suntem intr-o continua dezvoltare cu o retea diversificata de distribuitori. In primul rand, distribuim produse pentru utilizatorii casnici/ privati, institutii publice, firme autorizate in prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Magazin online pe www.fitomag.ro, unde exista produse repartizate pe categorii, dedicate igienei publice si gradina.

Magazin fizic in orasul Brasov, strada Aurel Vlaicu nr. 66.

Suport telefonic la numarul 0729 872 510 sau prin email la adresa [email protected].

Pagina de BLOG va sta la dispozitie cu informatii detaliate in privinta daunatorilor asupra casei, a plantelor, cat si a agentilor patogeni intalniti la plante.

Echipa Fitomag.ro va multumeste ca apelati la serviciile noastre!