Afișez toate cele 19 rezultate

Filtreaza

Pulverizatoare

Pulverizatoare:
Pulverizatoare – reprezinta gama de pompe manuale cu presiune sau de vermonele. Aceste echipamente se folosesc pentru pulverizarea prin presiune a pesticidelor. Sunt destinate utilizari pe toate suprafetele, fie plane fie verticale.

Stropirea realizata este grosiera avand doua faze: jet sau stropire in con. Sunt eficiente in special in lucrari de interior, in lucrari de exterior avand un randament de acoperire mai mic. Acest lucru este datorat faptului ca nu realizeaza o pulverizare peliculara. In aceeasi masura isi pierd eficienta daca pulverizarea se face pe o distanta laterala mare.

Exista si pompe de mici dimensiuni pentru lucrari pe suprafete mici ca hobby. Acestea sunt utilizate pentru gradina si lucrari de tratament la plantele de apartament. Acest tip de pompe de presiune sunt recipiente de pana in 2 litri, prevazute sau nu cu o pompa de presurizare.

Pulverizatoarele sunt aparatele cele mai utilizate pentru tratamente de dezinsectie. Acestea se folosesc si in lucrarile sezoniere pentru plante.  Pulverizatoare sunt necesare in orice gospodarie pentru lucrarile de primavara si toamna.