Afișez toate cele 10 rezultate

Filtreaza

Consumabile si Accesorii

Consumabile si accesorii aparatura DDD:
Consumabile si accesorii pentru toata gama de aparatura DDD pe care o comercializam.

Gama de aparatura DDD comercializata cuprinde pulverizatoare, atomizoare, nebulizatoare, termonebulizatoare. Aparatura DDD este necesara oricarui utilizator de pesticide. Este necesar atat pentru prestatori de servicii de dezinsectie si dezinfectie, cat si pentru cei care realizeaza tratamente sezoniere.

Accesoriile pentru aparatura DDD este produsa specific pentru fiecare aparat. Reprezinta accesorii pentru imbunatatirea performantelor aparatului sau pentru servisarea acestuia. Fitomag distribuie accesorii ca: bara stropire, duze stropire, kit-uri pentru atomizoare, termonebulizatoare, ULV-uri, manometre, palnii de stropire s.a.m.d. Gama de producatori principali pe care ii reprezentam sunt SOLO, STIHL, VectorFog, Igeba, Volpi, Gloria si Birchmeier.

Consumabilele pentru aparatura DDD reprezinta piese de schimb si de servisare pentru aparate. Acestea includ piese care necesita un schimb periodic pentru functionarea aparatului si piese necesare pentru servisarea unui aparat defect. Comercializam duze, garnituri, furtune, tije, manere si piese care se pot defecta in timp, pentru aparatura de profil.