Afișez toate cele 2 rezultate

Filtreaza

Filtre pentru masti

Filtre pentru masti de protectie:
Mastile de gaze sunt impartite in 2 categorii: masti integrale si semi-masti de protectie. Mastile integrale utilizeaza un singur filtru pentru purificarea aerului respirat. Semi-mastile de protectie au un design standard si utileaza 2 filtre pentru masti cu asezare laterala. Filtrele pentru masti au rol de a purifica aerul respirat. Ele sunt eficiente doar atunci cand cantitatea de aer din atmosfera este suficienta.

In functie de tipul de filtru, acesta ofera o gama larga de protectie impotriva vaporilor toxici. Aceste filtre pentru masti au un indicator specific pentru nivelul de protectie oferit.

Filtrele utilizate in protectia fata de chimicale ofera protectie respiratorie impotriva vaporilor si gazelor care nu depasesc mai mult de 0.1 ca si volum in aer. Mai specific sunt destinate pentru utilizarea in zone aerisite. Pentru siguranta utilizatorului lucrul cu insecticide se realizeaza in spatii in care exista posibilitatea de aerisire imediata a locatiei.

Filtrele pentru masti sunt destinate pentru mastile semi de protectie, care ofera protectie nasului si gurii. Pentru aceste modele de masti sunt necesare 2 filtre de protectie.

Pentru masca integrala de protectie se utilizeaza in mod comun un singur filtru, cu rol complet de purificare. Masca de protectie integrala ofera protectie pe tot capul: ochi, nas, gura.

Anumite filtre pentru masti combina atat filtre chimice, cat si filtre mecanice (prefiltre). Astfel ca acestea furnizeaza o protectie respiratorie si impotriva gazelor si a anumitor particule periculoase.

Intotdeauna purtati o masca de protectie cand lucrati cu substante pesticide!