Afișez toate cele 3 rezultate

Filtreaza

Manusi de protectie

Manusi de protectie:
Reprezinta echipamente de protectie necesare pentru orice tip de activitate care implica manevrarea pesticidelor. Manusile ofera protectia la nivelul mainilor si sunt realizate din mai multe materiale cu rol de protectie. Comercializam manusi de protectie din urmatoarele materiale:

Latex: Este un tip de cauciuc natural, din care se produce o gama larga de tipuri de manusi de protectie. Acest material are costuri reduse de fabricatie si ofera o protectie buna asupra agentilor patogeni care se trasmit la contact. Din punct de vedere chimic acest material nu este unul care asigura o protectie completa. Este un material usor iritant si trebuie ca utilizatorul sa fie constient ca poate sa produca alergii la nivelul pielii.

Nitril: Este un material cu rezistenta chimica buna si o varianta care este disponibila in permanenta. Manusile de protectie din nitril sunt utilizate in cele mai multe tipuri de lucrari. Materialul ofera rezistenta la actiunea: benzinei, kerosenului si a altor compusi petrolieri.

Neopren: Manusile din neopren ofera o excelenta protectie chimica impotriva unei game de agenti periculosi. Acest tip de manusi se utilizeaza in lucrul cu acizi, alcooli, uleiuri si baze. Manusile din neopren nu se recomanda sa fie utilizate in lucrul cu agenti de oxidare anorganica, ca acidul cromic sau azotic.

In general manusile de protectie sunt de unica folosinta si nu se recomanda spalarea si reutilizarea acestora!