Afișez toate cele 2 rezultate

Filtreaza

Capcane daunatori

Capcane:
Capcanele reprezinta dispozitive de captura pentru controlul daunatorilor. Fitomag SRL comercializeaza capcane utilizate global pentru tratamente impotriva daunatorilor. Ele sunt folosite in controlul insectelor taratoare, insectelor zburatoare, rozatoarelor (sobolani, soareci, cartite s.a.m.d), a pisicilor si a cainilor comunitari sau pentru alti daunatori.
Tipuri de capcane:
Capcane adezive: Sunt dispozitive fixate pe un suport solid: metal, plastic, carton sau lemn. Pe suportul fix se foloseste un adeziv pentru captura si un atractant alimentar. Aceste capcane nu contin substante chimice toxice pentru mediu sau pentru utilizator. Capcanele de captura se pot folosi in domeniul alimentatiei publice. Sunt destinate pentru tratamente si contracte de prestari servicii de dezinsectie, deratizare si dezinsectie.

Capcanele mecanice: Sunt dispozitive de captura, de unica folosinta sau cu reutilizare. Ele sunt concepute pentru controlul rozatoarelor (sobolani, soareci sau cartite), a animalelor de talie medie sau mare sau a pasarilor. Materialul din care sunt realizate acest tipuri de capcana este plastic, lemn sau metal. Dimensiunea si modalitatea de prindere difera de la un model la altul. Fiecare capcana mecanica este destinata controlului unei anumite specii de daunator .

Capcanele autoblocante: Sunt dispozitive de captura, construite specific cu rol de a retine si de a elibera in viata daunatorul. Sunt destinate controlului de rozatoare, caini sau pisici comunitare sau animale salbatice. Capcanele autoblocante sunt realizate pentru nu vatama animalele capturate. Animalele pot sa fie eliberate in natura, departe de locatiile de captura.
Utilizarea de astfel de capcane reprezinta un mijloc de tratament eco, care nu foloseste substante chimice de control. Capcana are nevoie de utilizarea de atractant si se poate utiliza atat in spatii publice, cat si private. Un alt motiv pentru care aceste capcane sunt importante este ca se pot folosi pentru a captura si pentru a reloca animale salbatice sau pe cele domestice.