Afișez toate cele 4 rezultate

Filtreaza

Caini

Caini:
Metodele de captura pentru aceste animale sunt date de capcane autoblocante, menite sa nu raneasca animalele. Caini care sunt liberi si fara stapan, nu sunt un pericol pentru populatie, decat daca acestia nu formeaza haite. Animalele libere sunt incluse in mai multe categorii: caini comunitari, salbatici, pierduti sau animale care fug de acasa des.

De cele mai multe ori problema cea mai des intalnita este intrarea pe proprietate privata a acestor mamifere. Animalele care nu au stapan sunt o situatie intalnita frecvent si se estimeaza ca 75-80% din populatia totala a acestei mondiale intra in aceasta categorie.

Capcanele mecanice pentru animale: Sunt o solutie eficienta cand daunatorul este un animal de talie medie sau mare. In aceasta categorie intra vulpile, jderii, bursucii, iepurii, pisicile si caini.

Capcanele sunt de fapt custi mecanice cu trapa de declansare in momentul cand daunatorul intra in capcana. Exista locatii speciale pentru momeala care are scopul de a atrage animalul in cursa. La declansarea trapei, usa se blocheaza, iar animalul este capturat in interiorul nevatamat.