Afișez toate cele 2 rezultate

Filtreaza

Gandaci de bucatarie

Gandaci de bucatarie:
Cele mai utilizate capcane pentru gandaci sunt cele cu adeziv si atractant special pentru speciile de gandaci de bucatarie. Speciile de gandaci de bucatarie si gandaci de canalizare sunt daunatorii cei mai frecventi intalniti. Acestea sunt capabili sa dezvolte imunitate la tratamente nereusite si au o rata de inmultire mare. Gandacii de bucatarie reprezinta atat un factor de risc, cat si de disconfort pentru populatie.

Aceste capcane adezive se folosesc in alimentatia publica unde este interzisa utilizarea de substante chimice. O alta utilizare a capcanelor adezive cu atractant este pentru a monitoriza si controla spatiile predispuse la infestari. Capcanele adezive pot sa controleze complet infestarile spontane si sezoniere, daca numarul daunatorilor este limitat.

Capcanele adezive cu atractant reprezinta un mijloc de tratament complementar la tratamentele cu insecticide. Fitomag incearca in permanenta sa comercializeze cele mai bune variante de produse, cu actiune dovedita anterior in tratamentele la care sunt utilizate.