Paianjeni

Se afișează singurul rezultat

  • Ghilotina T225

    Capcana Ghilotina T225, adeziv gandaci

    Evaluat la 4.00 stele din 5
    3.85 lei
    Adaugă în Coș
Paianjeni:

Sunt insecte care nu sunt considerate daunatoare. Paianjenii sunt in schimb periculosi, daca contin venin sau un disconfort pentru populatie. Capcanele adezive pentru paianjeni se bazeaza pe informatiile coletate despre modul de viata al daunatorului vizat. Paianjenii tind sa ajunga in zone intunecate unde pot gasi surse de hrana si ascunzatori. Aceste insecte nu sunt atrase de atractanti specifici, dar sunt capturati de capcane adezive cand acestea au capturat insecte.

Capcanele adezive pentru paianjeni trebuie sa fie folosite in zone intunecate unde exista si alte specii de insecte. Capcanele adezive nu sunt menite sa combata infestari majore cu acesti daunatori. Astfel de infestari sunt intalnite in cazuri extrem de rare.

In tara noastra exista multe specii de paianjeni. Din fericire doar un numar extrem de mic contin venin. Scopul acestor insecte este de a controla alte insecte, unele dintre ele daunatoare. Tratamentul complet asupra insectelor se realizeaza prin utilizarea de insecticid. Dezinsectia se realizeaza conform cu instructiunile produsului utilizat si folosind echipament de protectie.

0
0729 872 510