Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Pasari

Pasari:
Capcanele mecanice care vizeaza captura de pasari sunt construite astfel incat sa nu le provoace rani. Utilizarea de capcane este necesara in locatii de interior unde pasarile raman blocate. In aceeasi masura se pot folosi in cazurile in care pasarile cauta locatii de cuibarit la interior.

Capcanele pentru pasari sunt folosite in special impotriva vrabilor.  Trebuie luate in calcul doar atunci cand spatiul din interior permite montarea lor. Inainte de a instala capcana este foarte importanta blocarea intrari altor pasari in zona.

Capcanele mecanice de captura au sistem de blocare. Ele permit intrarea pasarilor in interiorul ei, dar le blocheaza iesirea.

In cazul plaselor de captura, acestea se folosesc in spatii industriale sau comerciale. Spre exemplu atunci cand intr-o hala se doreste capturarea zburatoarelor prima data se acopera ferestrele sparte, gaurile in pereti dupa care se monteaza plasa de captura.

Important este ca imediat ce se prind (nu mai tarziu de o ora) pasarile, acestea sa fie eliberate din capcana in exterior. In caz contrar exista riscul ca acestea sa moara in incercarea de a se elibera. In cazul capcanelor mecanice, in interiorul capcanei este indicat sa se lase surse de hrana si de apa, pana la eliberarea capturii.