Afișez toate cele 3 rezultate

Filtreaza

Pisici

Pisici:
Pentru captura si relocarea acestor animale se folosesc capcane autoblocante, menite sa nu raneasca animalele. Pisicile care sunt libere si fara stapan, nu reprezinta un pericol pentru populatie. Animalele libere sunt incluse in mai multe categorii: pisici comunitare, salbatice, pierdute sau animale care fug de acasa.

De cele mai multe ori problema cea mai des intalnita este intrarea pe proprietate privata a acestor mamifere. Animalele care nu au stapan sunt o situatie intalnita frecvent, iar pisicile care nu sunt sterilizate se inmultesc an de an.

Capcanele mecanice pentru animale: Sunt o solutie eficienta cand daunatorul este un animal de talie medie sau mare. Din aceasta categorie fac parte vulpile, jderii, bursucii, iepurii, pisicile si caini.

Capcanele sunt de fapt custi mecanice cu trapa de declansare. Aceasta se declanseaza in momentul cand daunatorul intra in capcana. Exista locatii speciale pentru momeala care are scopul de a atrage animalul in cursa. La declansarea trapei, usa se blocheaza, iar pisica este capturata in interior. Capcana este construita astfel incat sa nu raneasca animalul capturat.