Afișez 1 rezultat

Filtreaza

Plosnite

Plosnite:
Capcane care se bazeaza pe caracteristicile speciei de daunator vizata. Capcanele de plosnite sunt sisteme de monitorizare care se bazeaza pe feromoni specifici, caracteristici instinctuale sau atractivitatea speciei fata de anumiti factori.

Capcanele adezive sunt concepute special pentru plosnite. Aceste monitoare sunt realizate din materiale speciale si tehnologii brevetate. Capcanele sunt un instrument de monitorizare care pot fi utilizate pe scara larga, oriunde plosnitele ar putea fi o problema. Monitoarele sunt folosite si dupa tratamentul insecticid pentru a evalua eficacitatea acestuia.

Fitomag comercializeaza capcane de monitorizare de la producatorii CatchMaster, Frowein 808 si STV International, cu ani de studii in domeniu.

Capcanele de monitorizare se bazeaza pe feromoni specifici speciei sau pe atractivitatea insectelor fata de surse de CO2. Astfel se poate tine o evidenta daca zona este expusa infestarii sau daca tratamentul de dezinsectie a avut succes.

Capcanele se utilizeaza cat mai aproape de locatiile in care se doarme. Acestea pot sa fie montate langa paturi sau fotolii.