Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Reptile

Reptile:
Reptilele sunt animale tetrapode din clasa Reptilia, formata din serpi, soparle, testoase si amfibieni. Din punct de vedere al caracteristicilor de specie, reptilele sunt vertebrate tetrapode, care au 4 membre. Serpi sunt reptile care sunt descendenti din vertebrate cu 4 membre.

Majoritatea reptilelor sunt ovipare, depun oua in care se dezvolta embrionul. Exista totusi si specii care nasc pui vii, acestea facand parte din familia de animale vivipare.

In Romania, majoritatea speciile de reptile intalnite nu sunt daunatoare si nu sunt periculoase pentru oameni. Cu toate acestea exista specii veninoase care trebuie evitate (vipera cu corn). Reptilele trebuie controlate in zonele private unde au acces copii si oameni in varsta. In aceeasi masura in locatiile unde spatiul este destinat accesului public si acestea pot creea panica.

Capcanele adezive pentru reptile sunt de dimensiuni medii si mari si nu contin atractant specific. Se folosesc in special in zonele in care reptila are cuibul si se folosesc cu scop direct de capturare. Aceste capcane adezive se aseaza la iesirea din galerii si se asteapta ca reptila sa ajunga pe adeziv.

In cazul in care se captureaza o specie necunoscuta de reptila, trebuie ca acestea sa moara pentru a se evita orice pericol sau accident. Manipularea capcanelor cu sau fara captura se realizeaza doar echipat cu manusi de protectie.