Afișez toate cele 2 rezultate

Filtreaza

Lichid

Dezinfectanti tip lichid:
Dezinfectantii de tip lichid sunt utilizati pentru a distruge agenti patogeni si alte microorganisme. Dezinfectantii actioneaza atat prin metode fizice, cat si chimice. Dezinfectanti sunt substante chimice care distrug virusii si microbii (germeni). Acestia actioneaza atat pentru combaterea de virusi si bacterii, cat si pentru combaterea de spori si fungi.

Dezinfectantii cu actiune completa ofera o sterilizare totala, fara sa puna in pericol alte organisme si nu au proprietati corozive. Nu se poate obtine rezultate de igienizare complete, dar utilizarea frecventa si corecta a dezinfectantilor ofera o protectie sigura. Cei mai rezistenti factori patogeni sunt bacteriile, care pot sa reziste la substante chimice de tratament.

Toti dezinfectanti sunt prin compozitie posibili periculosi pentru oameni si animale. Acestia trebuie sa fie utilizati cu atentie. Produsele avizate ofera instructiuni si fise de siguranta pentru o utilizare corecta a produsului.

Dezinfectantii de tip lichid sunt folositi si necesari in operatiuni de dezinfectie. Aceste proceduri sunt precizate ca si obligatori in contractele DDD. Majoritea produselor se pulverizeaza si este necesar ca persoana care realizeaza tratamentul sa aiba cunostiintele necesare pentru a aplica tratamentul.