Afișez toate cele 3 rezultate

Filtreaza

Pulbere

Dezinfectanti de tip pulbere:
Dezinfectantii sunt produse pentru igienizare si pentru control al microorganismelor. Dezinfectanti de tip pulbere au in compozitie clor si se utilizeaza in special pentru tratarea apei.

Clorul este o substanta utilizata in dezinfectie apei. Actiunea clorului este aceea de a ucide marea majoritate a virusurilor si a bacterilor existente in apa. Dezinfectantii tip pulbere pot sa fie utilizate atat pentru dezinfectia apei potabile, cat si pentru cea a apei folosite frecvent. Se pot utiliza pentru a dezinfecta puturi de apa sau surse de apa folosite pentru gatit.

Utilizarea de dezinfectanti pe baza de clor reducere numarul de microorganisme din apa la un nivel sigur pentru consum uman. Aceste valori sunt date de standardele existente pentru apa potabila. Aceasta metoda de tratament previne riscul de trasmitere de boli.

Virkon este un dezinfectant cu spectru larg de actiune. Contine oxona (peroxonosulfat de potasiu), dodecilbenzensulfonat de sodiu, acid sulfamic si tampoane anorganice. Este utilizat in proceduri de igienizare a suprafetelor sanitare si a instrumentelor medicale.