Afișez 1–40 din 47 de rezultate

Filtreaza

Electroinsecticide (Aparate anti insecte)

Electroinsecticide:
Electroinsecticide de control si combatere a insectelor zburatoare. Aceste aparate sunt unele dintre cele mai eficiente metode de control impotriva mustelor si a altor insecte zburatoare. Insectele sunt atrase de grilajul electric sau de spectrul luminos al acestor capcane electrice pentru insecte.

Electroinsecticidele comercializate de catre Fitomag SRL functioneaza pe baza de banda adeziva, lumina ultravioleta sau sistem electronic. Speciile de insecte combatute de astfel de capcane sunt molii de alimente, muste, tantari, viespi, gargarite, molii de textile si fluturi de noapte.

Fiecare model de electroinsecticid este caracterizat de catre distanta de functionare, modul de atragere a insectelor, modul de prindere si de aspect si de design. Ca si recomandare, alegerea modelului de electroinsecticid trebuie sa tina cont de spatiul vizat pentru tratament,. Trebuie sa se tina cont de tipul de electroinsecticid, modul de alimentare si modul de functionare al acestuia.
Utilizare electroinsecticide:
Electroinsecticidele sunt destinate utilizarii in industria alimentara, spre exemplu: magazine, hoteluri, baruri, fast-food-uri sau restaurante sau incinte destinate procesarii de alimente pentru consum uman sau furajer. Se mai pot utiliza in fabrici in care nu se poate sista productia pentru realizarea de tratamente de dezinsectie sau in spatii de depozitare alimente.

Daca se aleg electroinsecticide cu banda adeziva, aceastea sunt necesar sa fie schimbate la interval de 45 de zile. Monitorizarea este necesara in decursul lunilor mai-septembrie atunci cand activitatea insectelor este cea mai mare. In afara sezonului, schimbarea benzilor adezive se face la un interval de 2-3 luni.

Daca se aleg electroinsecticide pe baza de tuburi UV, acestea trebuie sa fie inlocuite la un interval de 12 luni. In general acest lucru se face la inceputul sezonului cald.

Grilajul electric trebuie si el curatat, de fiecare data cand se incarca de insecte moarte.

Electroinsecticidele sunt capcane pentru dezinsectie care se pot folosi in industria alimentara. Sunt considerate metode de tratament eco, fara utilizarea de substante chimice sau toxice.