Afișez toate cele 17 rezultate

Filtreaza

Molii

Electroinsecticide molii:
Electroinsecticidele pentru molii sunt aparate care se folosesc de tuburi UV pentru captura. Tuburile UV au rol de a atrage spre capcana speciile de molii. Temperatura ridicata si grilajul electric are rolul de a arde sau electrocuta insecta.

Electoinsecticidele sunt varianta indicata pentru controlul daunatorilor zburatori. Aceste capcane electrice nu sunt daunatoare mediului inconjurator. Capcanele electrice nu folosesc metode chimice de control.

Aceste caracteristici fac din electroinsecticide una dintre putinele variante de preventie si control utilizate in industria alimentara. In alimentatie se interzice utilizarea de insecticide de control. Toate tratamentele realizate in spatii care activizeaza in aceasta industrie trebuie realizate fara utilizare de substante chimice.

Tuburile UV sunt consumabile si necesita schimbare la inceputul sezonului cald. Toate insectele arse sau electrocutate cad pe grila suport a insecticidului. Acest grilaj trebuie scos si curatat periodic. Acest lucru se realizeaza la inceputul sezonului sau de fiecare data cand numarul de insecte capturate este unul mare.