Afișez toate cele 31 de rezultate

Filtreaza

Muste

Electroinsecticide muste:
Electroinsecticidele pentru preventia si combatarea de muste se bazeaza atat pe banda adeziva, cat si pe tuburi UV. Insectele sunt atrase spre zona de captura fie prin lumina UV, fie la feromoni din capcana adeziva.

Electroinsecticidele pentru controlul mustelor pot sa fie utilizate atat la interior, cat si la exterior. Utilizarea la interior se poate realiza prin conectarea directa la reteaua electrica.

Fiecare model de electroinsecticid asigura o suprafata protejata bine definita. Aceasta variaza in functie de modelul de electroinsecticid. Tuburile UV au o durata de viata de cateva mii de ore, in functie de model. Benzile adezive sunt consumabile ce trebuie si ele schimbate atunci cand durata lor de viata se sfarseste sau zona este acoperita de insecte.

Electroinsecticidele se folosesc in restaurante, cantine, fast-food-uri, pub-uri, cafenele sau in hoteluri, hosteluri sau pensiuni. In astfel de locatii in care se lucreaza cu publicul nu se pot folosi tratamente chimice puternice. Astfel ca pentru asigurarea unui mediu fara insecte zburatoare, electroinsecticidele pot sa reprezinte o solutie fiabila de protectie.