Afișez toate cele 32 de rezultate

Filtreaza

Tantari

Electroinsecticide tantari:
Electroinsecticidele pentru preventia si combatarea de tantari se bazeaza pe tuburi de lumina ultravioleta. Aceste insecte daunatoare sunt atrase spre zona de captura fie de catre lumina UV emisa de aparat, fie de catre emisile de CO2 ale acestuia.

Electroinsecticidele pentru controlul tantarilor pot sa fie utilizate atat la interior, cat si la exterior. Utilizarea la interior asigura preventie impotriva infestarilor majore. La exterior gradul de combatere este unul relativ mic, daca nu se folosesc si alte metode de tratament.

Fiecare model de electroinsecticid ofera o suprafata protejata bine definita. Aceasta variaza in functie de modelul de electroinsecticid. Tuburile UV au o durata de viata de cateva mii de ore, in functie de model. Grilajul cu care este prevazut aparatul trebuie scos periodic si curatat de insecte.

Electroinsecticidele prevazute cu benzi adezive ofera o protectie relativa, datorita faptului ca tantarii nu sunt atrasi de adeziv. Cu toate acestea pot sa vina la zona luminoasa a capcanei. Astfel de capcane electrice cu banda adeziva se pot folosi in locatiile in care nu exista un numar mare de tantari, ca si insecte individuale.

Electroinsecticidele se folosesc in restaurante, cantine, fast-food-uri, pub-uri, cafenele sau in hoteluri, hosteluri sau pensiuni. In astfel de locatii in care se lucreaza cu publicul nu se pot folosi tratamente chimice puternice. Astfel ca pentru asigurarea unui mediu fara insecte zburatoare, electroinsecticidele pot sa reprezinte o solutie fiabila de protectie.