Afișez toate cele 7 rezultate

Filtreaza

Acarieni (Paianjeni de plante)

Tratament acaricide:
Se numesc acaricide insecticidele destinate controlului insectelor din subclasa de arahnide Acari. Subclasa Acari includ capusele si acarieniiAcaricidele sunt utilizate in agricultura, majoritatea actionand prin contact sau prin efect sistemic in diferite stagii de dezvoltare ale acarienilor. Tratamentele acaricide pot sa fie utilizate impreuna cu insecticidele agro si impreuna cu fungicidele. Combinarea acestor tratamente combate o varietate mare de factori daunatori plantelor.

Exista o varietate mare ale acestor produse de tratament, majoritatea fiind pe baza organica. Acaricidele organice sunt pe baza de clorsulfnitrobenzenstaniuamidina si heterociclic. Alte tipuri de acaricide sunt pe baza de sulfdinitrofenolidifenilalcoolidifenoximetanidifenilsulfonatiesteri sulfinatdifenilicichinolinesulfonamidehidroxamateamidinebenzimidazolifenilhidrazoneorganotinuriantibiotice etc.

Acaricidele au o toxicitate relativ scazuta. Sunt sigure sa fie utilizate in preajma oamenilor si a mamiferelor. Rezistenta acarienilor la actiunea substantelor de control este una destul de rapida. In general nu se poate manifesta o rezistenta la doua substante diferite de tratament.

Acaricidele avizate si comercializate de catre Fitomag SRL nu pot sa fie absorbite si transplantate de catre plante. Pulverizarea trebuie sa fie uniform realizata.