Afișez toate cele 12 rezultate

Filtreaza

Furnici

Insecticid furnici:
Varianta de tratament recomandata este cea cu insecticide pentru furnici cu actiune prin ingestie. Insecticidele de acest fel au in compozitie atractanti pe baza de zaharoza si proteine, dar si feromoni pentru cresterea atractivitatii in randul populatiilor de furnici. Acest tip de tratament pune foarte mult accent pe caracteristica biologica a speciei, de mutare a hranei in musuroiul comun. Astfel facilitand in scurt timp contaminarea intregii populatii active care va scadea astfel cu circa 10 – 20% in fiecare zi, atingandu-se exterminarea completa a coloniei in 7 – 14 zile de la prima aplicare a insecticidului.

In functie de locul unde apare infestarea si se face tratamentul se alege si formularea insecticidului. Daca aplicarea se face la interior se pot folosi insecticide sub forma de gel. Aceastea sunt ambalate si gata de utilizare datorita flaconului de tip seringa. Recomandam: Max Force Quantum Gel, Bayer.

Tratamentul cu insecticid lichid este unul care necesita acoperirea unei suprafete mari de control. Insecticidele lichide dau rezultate doar daca sunt aplicate direct pe musuroi.