Afișez toate cele 4 rezultate

Filtreaza

Gandaci de bucatarie

Insecticid gandaci de bucatarie:
Tratamentele cu insecticid pentru gandaci de bucatarie dau rezultate atunci cand sunt aplicate corect. Pentru a aplica insecticide de combatere a gandacilor de bucatarie, insecticidul trebuie sa fie aplicat pe tot perimetrul locatiei si in special in zona sursa de unde vin daunatori. Insecticidele se bazeaza pe actiune de knock-down sau de remanenta.

Trebuie sa se respecte imediat dupa tratamente si urmatoare aspecte, pentru rapiditatea si eficienta tratamentului:
– sa se curete de alimente, apa si resturi organice, locurile care nu sunt tratate cu insecticid;
– sa se pastreze produsele alimentare in cutii sigilate;
– sa se curete regulat bucataria, in special aparatele de uz casnic si capacul de la masina de gatit. Acestea poate sa adune reziduri de grasime din timpul gatirii. De preferat este sa se spele aragazul inainte de tratament;
– sa nu se arunce niciodata mancare in gunoi, fara a fi introdusa in prealabil intr-o punga de plastic, astfel incat nimic sa nu poata sa curga din ea;
– sa se aspire regulat dupa tratament;
– sa se foloseasca substante speciale impotriva umiditatii si a mucegaiului.

Gandaci pentru a supravietui au nevoie de apa si de locuri umede. Evitati ca astfel de locatii sa apara in spatiul dvs. privat.

Recomandam gama K-Othrine, Solfac si Max Force IC, de la Bayer sau tratamente cu cipermetrin, Fendona, BASF sau gama de insecticide Kollant, Copyr si Ghilotina.