Afișez toate cele 6 rezultate

Filtreaza

Plosnite

Tratament insecticid plosnite:
Tratamentele impotriva plosnitelor se pot face cu insecticide pe baza de ciflutrina, deltametrina si/sau bendiocarb. Aplicarea totusi este in schimb foarte pretentioasa. O pulverizare cu pompa nu este suficient de cele mai multe ori. Acest lucru se intampla frecvent, nu datorita faptului ca insecticidul nu este capabil de tratament, ci datorita faptului ca de cele mai multe ori, plosnitele pot sa evite locatia tratata. Tratamentul pentru plosnite se face pe toata raza zonei in care gazda isi petrece timpul si mai important, noptile.

Inainte de tratament este necesar sa urmati urmatoare 2 etape:

Pregatirea spatiului – Orice material textil (paturi, haine, covoare, genti, rucsace, etc.) trebuie scoase din dulapuri/debarale si pregatite pentru tratament. Nu este necesara aplicarea insecticidului pe haine, acestea pot fi spalate la temperaturi inalte (daca materialul permite), iar in felul acesta si insectele mature, dar si larvele si ouale vor fi distruse.

Aplicarea tratamentului – concentratia de insecticid aplicata trebuie sa fie cea maxima recomandata de producator. Apoi pulverizarea trebuie facuta cu foarte mare atentie si rabdare. O masca de gaze si manusile de protectie sunt obligatorii. Recomandam si utilizarea unor ochelari de protectie – cand faceti pulverizarea in zonele inalte picaturi fine de insecticid ar putea sa precipite pe fata si pe ochi.