Afișez toate cele 20 de rezultate

Filtreaza

Viespi

Tratament insecticid viespi:
In primul rand trebuie sa cunoasteti faptul ca viespile sunt insecte sensibile la insecticide. Pentru rezultate optime puteti folosii insecticide pe baza de deltametrin, cipermetrin, ciflutrin. Foarte important in combaterea viespilor este sa nu folositi insecticide cu continut de piperonilbutoxid fiind un iritant folosit pentru a scoate din ascunzisuri daunatorii. Indicat sa gasiti cuibul de viespi pentru a trata sursa.

Viespile devin active pe perioada zilelor calduroase de vara. Insectele prefera zilele calde pentru a cauta hrana. Nu realizati tratametul de combatere impotriva viespilor in mijlocul zilei. Pentru siguranta prestatorului, cat si a locuitorilor invecinati tratamentele se realizeaza doar dimineata, seara, noaptea sau in cel mai rau caz ziua daca este innorat.

Pentru a trata o zona unde sunt stupi de viespi trebuie sa folositi echipament de protectie| masca de fata | ochelari | combinezon | manusi. Indicat sa faceti tratamentul dupa lasarea serii cand viespile se retrag si devin mai putin active.

Tratamentul se realizeaza utilizand aparatura profesionala – pulverizatoare cu o capacitate medie sau mare, ULV-uri, termobulizatoare sau atomizoare.