Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Gandaci

Larvicide gandaci:
Larvicidele sunt utilizate in tratamentele ce combat ouale si larvele (insectelor), impotriva carora se face dezinsectia. Tratamentul cu larvicid da rezultate doar asupra larvelor de gandaci. Aceste tratamente nu au rezultat asupra insectelor in stadii superioare de viata.

Actiune larvicidelor nu permite formarea tesuturilor protective exterioare in timpul evolutiei larvelor, blocand completa dezvoltare a acestora. Larvicidele cauzeaza moartea larvelor si impiedica perpetuarea speciei de insecte. Mai exact, insectele nu-si mai pot dezvolta exoscheletul. Larvele se usuca si mor. Cel mai comun larvicidele sunt folosite impotriva mustelor si tantarilor, dar exista si tratamente pentru larvele de gandaci.

Recomandam larvicidul Baycidal care este un larvicid de tip IGR (regulator de crestere a populatiei de insecte), cu actiune asupra stadiilor larvale ale insectelor daunatoare. Acest larvicid le blocheaza dezvoltarea in statiul de adult, prin inhibarea procesului de formare a chitinei. Actiunea larvicidelor asupra larvelor le blocheaza dezvoltarea exoscheletul, iar acestea se usuca si intr-un final mor.