Afișez 1 rezultat

Filtreaza

Muste

Larvicide muste:
Larvicidele sunt utilizate in tratamentele ce combat ouale si larvele (insectelor), impotriva carora se face dezinsectia. Tratamentul cu larvicid da rezultate doar asupra larvelor de muste. Aceste tratamente nu au rezultat asupra insectelor in stadii superioare de viata.

Actiune larvicidelor nu permite formarea tesuturilor protective exterioare in timpul evolutiei larvelor, blocand completa dezvoltare a acestora. Larvicidele cauzeaza moartea larvelor si impiedica perpetuarea speciei de insecte. Mai exact, insectele nu-si mai pot dezvolta exoscheletul. Larvele se usuca si mor. Cel mai comun larvicidele sunt folosite impotriva mustelor si tantarilor, dar exista si tratamente pentru larvele de tantari.

Recomandam larvicidul Baycidal care este un larvicid de tip IGR (regulator de crestere a populatiei de insecte), cu actiune asupra stadiilor larvale ale insectelor daunatoare. Un alt larvicid cu rezultate bune este Neporex SG. Larvicidul Neporex contine cyromazina, o substanta chimica unica, care ataca larvele de muste si le impiedica sa naparleasca.