Coropisnite

Showing all 2 results

 • Insecticid-Corocid-Forte-40-g

  Insecticid Corocid Forte, 40 grame

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  5.45 lei
  Adaugă în Coș
 • Insecticid-Corocid-Forte-1-kg

  Insecticid Corocid Forte, 1 kg

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  63.22 lei
  Stoc Epuizat
Tratament coropisnite:

Coropisnitele sunt insecte care dauneaza plantelor datorita tunelelor realizate in apropierea suprafetei solului. Aceste insecte sunt omnivore si se hranesc cu radacinile plantelor. Intalnirile dintre coropisnite si oameni sunt rare datorita stilului de viata al insectei.

Aceste insecte traiesc in tunele sub pamant, care pot sa atinga adancimi de cativa metri. Adulti acestei specii ating 3-4 cm lungime si se caracterizeaza prin formatul unic al corpului.

Coropisnitele pot sa devina o adevarata problema, in locatiile unde acestea s-au raspandit necontrolat. Consuma radacini de specii inrudite cu cerealele si pot sa produca stricaciuni in gazon. Cu toate aceste, cele mai multe probleme apar datorita tunelelor realizate in sol.

Aceste insecte realizeaza tunele in pamant, majoritatea la o distanta de 2 cm de suprafata. Astfel solul se slabeste si radacinile plantelor isi pierd din sustinere. Acest comportament al insectelor duce la uscarea plantelor de la radacina, in locatiile unde exista populatii mari de coropisnite.

0
0771 405 339