Afișez toate cele 7 rezultate

Filtreaza

Pasta

Raticid pasta:
Raticidul pasta este o momeala destinata controlului rozatoarelor. Acest tip de momeala este gata de utilizare si este ambalata sub forma de plicuri. Plicurile de raticid se utilizeaza doar in statii de intoxicare. Astfel in aceste statii raticidul este fixat si nu poate sa fie transportat spre cuibul rozatoarelor. Raticidul de tip pasta este indicat sa fie utilizat in controlul soarecilor de camp si soarecilor de casa.

Raticidul pastaeste bazat pe anticoagulante, care ucid rozatoarele dupa consumul de raticid. Raticidul actioneaza dupa prima ingerare sau necesita ingerare multipla. Moartea rozatoarelor survine dupa 3-4 zile de la data consumarii din momeala. Exterminarea coloniei se poate realiza in 2-3 saptamani, in functie de dimensiunea teritoriului deratizat  si de marimea coloniei.

Majoritatea raticidelor contin BITREX. Aceasta substanta este repelenta pentru animalele non-vizate si insesizabila pentru rozatoare.

In caz de ingerare accidentala, luati imediat legatura cu serviciul medical de urgente sau la Centrul de informare toxicologica!