Afișez toate cele 5 rezultate

Filtreaza

Peleti (Granule)

Raticid pelet:
Raticidul pelet este o momeala destinata controlului soarecilor de camp. Acest tip de momeala este gata de utilizare si este realizata sub forma de peleti sau grau stropit cu raticid. Raticidul pelet se utilizeaza doar in statii de intoxicare. In astfel de statii, speciile non-vizate de animale si de pasari nu au acces la raticid. Raticidul de tip pelete este indicat sa fie utilizat in controlul soarecilor de camp.

Raticidul de tip pelet este bazat pe anticoagulante, care ucid rozatoarele dupa consumul de raticid. Raticidul actioneaza dupa prima ingerare sau necesita ingerare multipla. Moartea rozatoarelor survine dupa 3-4 zile de la data consumarii din momeala. Exterminarea coloniei se poate realiza in 2-3 saptamani, in functie de dimensiunea teritoriului deratizat  si de marimea coloniei.

Majoritatea raticidelor contin BITREX. Aceasta substanta este repelenta pentru animalele non-vizate si insesizabila pentru rozatoare.

In caz de ingerare accidentala, luati imediat legatura cu serviciul medical de urgente sau la Centrul de informare toxicologica!