Afișez toate cele 11 rezultate

Filtreaza

Soareci

Capcane soareci
Capcane adezive: Sunt capcane cu atractant sau geluri adezive pe suprafata carora soarecii vor fi prinsi de adeziv. Este indicata utilizarea lor la interior. In cazul unei infestatii cu soareci, capcanele adezive se folosesc unde profilul companiei nu permite tratamente cu raticide.

Capcanele mecanice: Sunt o metoda de captura a soarecilor cu rezultate vizibile de peste un secol. Aceste capcane isi declanseaza arcul in momentul in care soarecele atinge suprafata de declansare. Declansatorul este extrem de sensibil la atingere, iar arcul de capturare este metalic cu o forta de apasare care omoara cu siguranta soarecii.

Capcanale autoblocante: Sunt o alternativa la capcanele mecanice, acestea avand rolul de a captura soarecii, nu de a-i ucide. Sunt utile in locurile in care gradul de infestare este mic. Capcanele sunt eficiente daca sunt asezate in locurile in care se afla depozite de alimente, pentru a monitoriza zona. Se pot monta si de-a lungul peretilor si a cailor de traseu a soarecilor pentru capturarea acestora.

Pentru momeala se utilizeaza atractanti de rozatoare cum este Lure, de la Russel ITM, ori atractanti alimentari care atrag rozatoarele in cursa, exemplu: alune, nuci, seminte sau branzeturi.