Afișez toate cele 16 rezultate

Filtreaza

Statii de intoxicare

Statii de intoxicare:
Statiile de intoxicare sunt necesare in orice tratament de deratizare in care se utilizeaza raticide. Utilizarea de statii de intoxicare este obligatorie in situatiile in care in spatiul tratat exista risc de otravire pentru specii non-vizate sau copii si persoane in varsta.

Gama de statii de intoxicare distribuita de catre Fitomag SRL contine variante realizate din plasticmetal sau carton. Se ofera solutii atat pentru companiile de prestari servicii D.D.D., cat si pentru utilizatorii individuali. Statiile de intoxicare se utilizeaza in momentul in care se realizeaza tratamente de deratizare.

Statiile de intoxicare sunt utilizate pentru a mentine raticidele in medii inchise si protejate. Exista astfel statii care pot sa fie utilizate atat in locatii de interior, cat si in locatii de exterior. Gama de statii de intoxicare ofera solutii fiabile, atat pentru rozatoare de talie mica (soareci de camp si soareci de casa), cat si pentru cele de talie mare (sobolani).

Statiile de intoxicare sunt concepute pentru a stoca raticidele in toate variantele disponibile si avizate. Astfel ca pot stoca raticide formulate ca si grausorpeletiparafina sau cerate. Statiile sunt in majoritatea cazurilor realizate astfel incat sa poata sa fie reutilizate.
Avantaje statii de intoxicare:
– Rozatoarele nu se simt amenintate si vor consuma momeala raticida mai rapid, in spatiile acoperite. Ele ofera protectie fata de posibilele amenintari din exterior;
– Momeala raticida este protejata de conditiile meteo de exterior si de alti factori de mediu,. Perioada de tratament va fi astfel optimizata;
– Fixarea momelii raticide in interiorul statiei de intoxicare reduce riscul ca momeala raticida sa se imprastie in spatiul vizat tratamentului;
– Se ofera protectie impotriva otravirii accidentale ale speciilor non-vizate sau a copiilor si batranilor;
– se poate monitoriza mai usor consumul de momeala raticida. Se poate evalua tratamentul de deratizare efectuat;
– Constructia din materiale durabile: plastic, metal sau carton parafinat ofera protectie impotriva distrugerii accidentale a statiei. Totodata asigura o utilizare indelungata a acestor echipamente de deratizare.

Exista si modele de statii de intoxicare care sunt fabricate partial sau total din materiale transparente, care permit monitorizarea gradului de infestare si de consum al raticidelor.