Afișez toate cele 15 rezultate

Filtreaza

Repelenti

Repelenti:
Repelentii actioneaza in general prin exploatarea adversitatii unui animal fata de anumite substante si mirosuri. Ei se pot folosi si de instincte naturale ale animalului de a evita anumiti factori intalniti in mediul lor natural. Utilizarea de repelenti duce la indepartarea si tinerea la distanta a anumitor specii de daunatori.

Repelentii comercializati de catre Fitomag SRL respecta aceste criterii de baza. Gama de repelenti disponibili acopera integral tratamente pentru cei mai intalniti daunatori terestri sau zburatori.

Repelentii pot sa fie realizati din materiale solide sau lichide. Ele sunt menite sa blocheze si sa limiteze accesul animalelor in spatiile utilizate. Ei pot sa se bazeze pe substante chimice. Acestea vor actiona astfel incat daunatori vizati sa evite instinctual zonele de tratament.

Repelentii pe care ii distribuim sunt meniti sa tina la distanta daunatori ca: rozatoare, reptile, pisici, caini, pasari, molii, melci si cartite. Cele mai comune specii de daunatori pentru care este necesara folosirea de repelenti sunt: pasari, caini, pisici, reptile, molii sau melci.
Metodele repelente intalnite sunt:
spray-uri repelente. Bazate pe substante cu miros specific pentru indepartarea cainilor, pisicilor si a moliilor.
geluri repelente. Folosite pentru tinerea la distanta a pasarilor, in zone in care nu se pot monta tepi anti-pasari: pe pervaze, fire de telefonie si cabluri.
tunuri cu propan. Generatoare de zgomot puternic, pentru indepartarea si tinerea la distanta a animalelor salbatice si a pasarilor in zone de exterior.
tepi anti-pasari. Tepi atasati pe o baza din plastic sau metalica, care tin la distanta pasarile si le impiedica sa aterizeze sau sa isi realizeze cuiburi in zonele in care sunt utilizati.