Afișez toate cele 8 rezultate

Filtreaza

Sobolani

Statii intoxicare sobolani:
Gama de statii de intoxicare distribuita de catre Fitomag SRL contine variante realizate din plastic, metal sau carton. Se ofera solutii atat pentru companiile de prestari servicii D.D.D., cat si pentru utilizatorii individuali. Statiile de intoxicare se utilizeaza in momentul in care se realizeaza tratamente de deratizare, pentru soareci sau sobolani.

Statiile de intoxicare sunt utilizate pentru a mentine raticidele in medii inchise si protejate. Exista astfel statii care pot sa fie utilizate atat in locatii de interior, cat si in locatii de exterior. Gama de statii de intoxicare ofera solutii fiabile, atat pentru rozatoare de talie mica (soareci de camp si soareci de casa), cat si pentru cele de talie mare (sobolani).

Statiile de intoxicare sunt concepute pentru a stoca raticidele in toate variantele disponibile si avizate. Astfel ca pot stoca raticide formulate ca si grausorpeletiparafina sau cerate. Statiile sunt in majoritatea cazurilor realizate astfel incat sa poata sa fie reutilizate.

Gama de statii de intoxicare poate sa aiba cheita de inchidere sau sa fie nesecurizata. Gaura de intrare trebuie sa fie suficient de mare sa permita intrarea in interiorul statiei a sobolanilor. In interiorul statiei rozatoarele se vor hrani cu raticide.