Cum putem controla daunatorii in restaurante cu ajutorul insecticidului Max Force IC gel

on
Categorii:Cum se utilizeaza, Max Force IC Gel

In primul rand pentru a avea un control asupra gandacilor de bucatarie este necesar sa stabilim un program de gestionare:

  1. Sistem sanitar corespunzator ce are ca rol de a tine sub control gandacii de bucatarie: echipamentele de bucatarie curatate oricat de des este posibil, mai ales la sfarsitul programului, dar si cosurile de gunoi, pardoselile, chiuvetele si orice echipament de lucru etc. Toate aceste aspecte pot duce la infestari mari, daca nu sunt verificate corespunzator.
  2. Inspectia
    Locul infestat decide unde putem aplica insecticidul. Gandacii de bucatarie, se ascund de cele mai multe ori in zonele intunecoase cu  sau orice spatiu ingust unde insecta se poate stabili.
  3. Solutii de preventie
    Preventia are ca rol de a mentine gandacii de bucatarie la distanta, sa nu creeze probleme in viitor, astfel va fi necesar ca ferestrele, usile si toate goluri sa fie acoperite. Se fac tratamente de protectie din exterior, tocmai pentru a opri invadarea in interior si desigur utilizarea unui insecticid remanent si eficient  in zonele unde s-ar putea ascunde.

Max Force IC GelDeseori suntem ingrijorati si apare intrebarea: Cum putem aplica insecticidul lichid in aceste zone sensibile?! mai ales ca mirosul nu este unul prietenos, iar intr-un restaurant, activitatea nu se opreste niciodata. Bayer a creat insecticidul Max Force IC gel, solutia perfecta de a combate gandacii de bucatarie rapid si fara urme.  Acest insecticid se poate utiliza foarte usor, fiind sub forma unei seringi, gelul se poate aplica in toate locurile precum tevi, pardoseli, chiuvete, prize electrice, electrocasnice etc

Insecticidul Max Force IC gel are ca substanta activa imidacloprid. O cantitate de 1 gr poate combate pana la 200 de gandaci, mai ales ca remanenta este de pana la 12-16 saptamani. Cu siguranta in restaurante poate fi un insecticid corespunzator pentru a preveni infestarea cu gandacii. Gelul insecticid are ca rol de atrage imediat insectele in locul aplicat, consumand, in numai cateva ore,  vor muri. Max Force mai creaza si un efect special de “domino”, gandacul ce a consumat acest gel ii va atrage pe semenii lui, astfel se vor consuma intre ei.

Intr-un restaurant se doreste ca insecticidele sa nu aiba miros, iar Max Force indeplineste acest aspect, mai ales ca nu este iritant, nu pateaza si se poate aplica oricand, fara echipament complet de protectie (doar o pereche de manusi).

Max Force insecticid Gel