Despre noi

Despre Fitomag

Am inceput acest proiect din pasiune si nu am incetat neconditionat sa credem in el . Fitomag.ro nu este despre noi, ci mai degraba despre voi, iubitorii de verde. Impartasim aceeasi pasiune pentru plante, fie flori, legume sau fructe, si credem ca nu exista satisfactie mai mare pentru micii fermieri, decat sa-si vada rodul muncii lor, inflorind si crescand sanatos.

Proiectul Fitomag.ro a pornit ca o promisiune fata de voi in 2013 , cand am hotarat sa impartasim experienta noastra cu voi. Venim in ajutorul dumneavoastra, fie ca sunteti la inceput de drum sau deja profesionisti in domeniu, cu cea mai buna echipa de consultanta si cu cele mai exacte sfaturi. Va recomandam inca de la inceput semintele potrivite, in functie de recolta dorita , tratamentele adecvate pentru toate tipurile de boli, insecticidele potrivite pentru orice tip de insecta daunatoare culturilor dumneavoastra.

O gama larga de produse, de la furnizori mondiali renumiti precum: Bayer, Syngenta, Basf, Adama, Nufarm, DuPont, Monsanto, Summit Agro, Arysta Lifescience , testate in tratamente direct de catre noi , le distribuim cu succes in toata tara .

Suntem aici cu consultanta si sfaturi pentru tine, fie ca ai o gradina si un hobby pentru plante sau esti un fermier mare, care doreste recolte sporite.

Portalul online fitomag.ro  ajuta ca sfaturile noastre sa ajunga la dumneavoastra cat mai facil, in blogul nostru puteti gasi informatii despre daunatori si boli, cat si combinatii de tratamente pe care le puteti aplica in cel mai scurt timp. Lucram in fiecare zi sa updatam informatia despre produsele prezentate si suntem la curent cu cele mai noi inovatii in domeniu.

 

Suntem o echipa tanara, cu o viziune dinamica asupra acestui domeniu, iar atat experienta cumulata in decursul timpului, cat si recenziile clientilor nostrii, ne dau increderea sa mergem inainte si speranta ca putem impartasi cu cat mai multi dintre dumneavoastra pasiunea noastra comuna.

 

“De ce l-a facut pe om gradinar? Pentru ca stia ca jumate din munca se face in genunchi”
Dragostea pentru gradinarit o am inca din primii ani ai constiintei mele , cu drag imi amintesc momentele in care ma indeletniceam cu treburile gradinii alaturi de bunica mea.
Aceasta pasiune m-a urmarit mereu , iar raspunsul la ce vrei sa te faci cand vei fi mare a fost unul foarte simplu, Inginer Agronom. In 2009 am finalizat studiile la Facultatea de Agronomie din Bucuresti, iar din 2013 am pornit alaturi de colegii mei in acest frumos drum, numit Fitomag.

SORIN

Proiectul Fitomag, m-a incitat inca de la inceput , eram studenta la Facultatea de Silvicultura cand am acceptat sa preiau departamentul de consultanta. Pot spune, ca nu exista o satisfactie mai mare, ca momentul in care un client revine catre noi cu vestea buna . Entuziasmul il preiau de la voi si va multumesc pentru toate cuvintele bune.

IONELA

Comertul online m-a fascinat de la bun inceput. Este nespus de important, ca o comanda plasata azi sa ajunga maine la client. Lucrez neincetat pentru a ma asigura ca experienta achizitiei produselor pe fitomag.ro sa fie una desavarsita. Deasemenea, stau in permanenta in online pentru a aduce in portofoliul Fitomag, cei mai buni furnizori cu cele mai eficiente produse ale lor.

REMUS