Servicii

SERVICII

Crearea unei prime impresii este corecta pentru ceea ce facem. De la iarba verde luxurianta, la plantari de peisaje colorate si totul intre acestea, putem crea si mentine un peisaj pe intreg sezonul.

Amenajare spatiului verde este astfel o experienta unica pentru client si pentru noi. Amenajarea teritoriului poate scoate in evidenta frumusetea nevazuta si sa aduca o stralucire in ochi. Fiecare viziune este personalizata pentru fiecare client in parte.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii cu privire la activitatiile de amenajare si serviciile prestate in domeniu de catre specialistii nostri, va rugam sa vizitati pagina Servicii de Amenajare spatii verzi.


Curatenie

Oferim servicii de curatenie generala si locala pe intreaga raza a Muncipiului Brasov.

Solutiile noastre cu “atentie-la-detalii” ofera tot ce este necesar pentru a finaliza lucrarea de curatare la cele mai inalte standarde, conform asteptarilor clientilor nostri.

Am pornit pe acest drum pentru ca stim cu totii ca un mediu de birou curat este foarte important pentru oricine il foloseste, indiferent daca acestea sunt pentru uz personal sau pentru sedinte si vizitatori VIP.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii cu privire la activitatea noastra de curatenie si serviciile prestate in domeniu de catre specialistii nostri, va rugam sa vizitati pagina Servicii de Curatenie.


Deszapezire

Deszapezirea este actiunea de inlaturare a stratului de zapada depus in urma precipitatiilor abundente.

Deszapezirea este esentiala in principal in lunile cu grad mare de precipitatii, intre lunile noiembrie-martie, in special in judetul Brasov si imprejurimi. Prevenirea si inlaturarea zapezii abundente, previn accidentele nedorite, pagubele provocate de straturile de zapada depuse si in principal faciliteaza circulatia si accesul oamenilor in zonele unde au fost realizate lucrarile de deszapezire.

Totodata se realizeaza tratarea zonelor de interes cu materiale anti-derapante si materiale anti-inghet pentru prevenirea depunerilor de gheata si de polei.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii cu privire la activitatea de deszapezire si serviciile prestate in domeniu de catre specialistii nostri, va rugam sa vizitati pagina Servicii de Deszapezire.


Dezinsectie

Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare germenilor patogeni sau daunatori pentru om.

Dezinsectia are trei aspecte principale. Completeaza sau inlocuieste masurile de dezinfectie in munca de prevenire si combatere a unor boli transmise de artropode (tantar, paduche, purice, capusa). In al doilea rand, contribuie la realizarea mediului igienic al omului prin distrugerea sau indepartarea unor artropode direct suparatoare (hematofage, intepatoare etc.). Nu in ultimul rand, dezinsectia, contribuie la imbunatatirea activitatii agricole si de zootehnie, precum si la conservarea bunurilor alimentare, prin distrugerea sau indepartarea unor artropode daunatoare pentru planta si animale.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii cu privire la activitatea de dezinsectie si serviciile prestate in domeniu de catre specialistii nostri, va rugam sa vizitati pagina Servicii de Dezinsectie.


Deratizare

Cu o eficienta maxima in prestarea serviciilor de deratizare in orice mediu, chiar si cu un grad ridicat de infestare, echipa noastra utilizeaza o gama larga de produse profesionale printre care se numara: Momeala rodentidica; Momeala proaspata / pasta; Cereale grane, boabe si expandat; Momeli parafinate /cerate; Raticide pulbere.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile presatate in domeniul deratizarii, precum si pentru informatii cu privire la daunatori si metode de combatere a acestora, va asteptam pe pagina Servicii de Deratizare.


Dezinfectie

Dezinfectia este o metoda a igienei destinata in primul rand decontaminarii mediului de germeni patogeni, microbieni si inframicrobieni. In profilaxia infectiei, in general, dezinfectia este principala metoda de indepartare, neutralizare sau distrugere a germenului patogen, iar prin extinderea asupra mucoaselor si a pielii, dezinfectia poate avea si un rol terapeutic ajutant local.

Venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii de dezinfectie, sfaturi si metode de dezinfectie, produsele cele mai eficiente in domeniu si experienta acumulata de profesionistii nostri, toate acestea, accesand pagina dedicata Serviciilor de Dezinfectie.


Ignifugare

Ignifugarea este tratarea materialului lemnos utilizat ca material de constructii. In Comunitatea Europeana este obligatorie ignifugarea si tratarea materialului lemnos utilizat ca material de constructii, structuri, sarpante, etc. Toate locuintele private, spatiile si constructiile de utilitate publica, etc, nu sunt date în exploatare decât dupa ignifugarea acestora de catre firme specializate si verificate de catre structurile de pompieri din tarile respective.

Echipele noastre sunt la dispozitia dumneavoastra pentru prestarea serviciilor de ignifugare precum si pentru a va oferi sfaturi cu privire la activitatea de ignifugare. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina Servicii de Ignifugare.