Adeziv soareci EcoTrap, set 2 buc

5.00 out of 5

Adeziv soareci EcoTrap, set 2 buc

(2 recenzii de la clienți)

Pentru monitorizarea si controlul gradului de infestare cu soareci in ariile interne.

Dimensiuni: 126x120x12 mm

Material: Tavita plastic cu adeziv

Daunatori: Rozatoare

10,90 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Informatii despre adeziv soareci EcoTrap:
Greutate 0.200
Producator GEA Italia
Tip capcana Adeziva
Material Plastic
Combate activitatea Soareci
Modalitate de ambalare 2 unitati

Capcana adeziva pentru soareci, pentru monitorizeaza si inserarea in tunel EcoTrap este capcana de unica folosinta din plastic pentru capturarea rozatoarelor in toate spatiile civile, domestice si industriale. Adezivul capcanei se conserva chiar si la temperaturi joase, garantand capturarea rozatoarelor si in astfel de conditii (de exemplu in celule frigorifice).

Capcana se poate aseza si in ambiente cu multa umiditate sau praf si se utilizeaza impreuna cu tunelul de protectie.

Utilizare capcana EcoTrap:

Pozitionati placajul adeziv de-a lungul traseelor rozatoarelor(de-a lungul peretilor).
EcoTrap este un adeziv pentru soareci care trebuie pozitionata in apropierea usilor si fisurilor, cablurilor si panourilor electrice, magazii, depozite, garaje, cantine, birouri si de-a lungul perimetrelor infestate. Se poate folosi chiar si in locurile expuse la umezeala si ploi sau chiar praf.

Utilizarea adezivului EcoTrap:

– Asezati capcana de-a lungul traseelor parcurse in mod obisnuit de rozatorele infestante, trasee indicate de prezenta excrementelor, fire de par, gauri, urme de grasime;
– Protejati capcana in ambientele cu praf pentru a proteja adezivul si a-i mentine eficienta;
– In cazul utilizarii in interiorul dispozitivelor de monitorizare si capturare, pozitionati placa adeziva cu partea adeziva in sus.

Capcana adeziva este ideal de utilizat in toate locatiile unde nu este posibila utilizarea otravii sau a altor substante de origine chimica cum ar fi: industria farmaceutica, industria alimentara, crescatorii de animale si alte locuri frecventate de copii sau animale.
Se pozitioneaza in apropierea usilor, fisurilor, cablurilor si panourilor electrice, magazii, depozite, garaje, cantine, birouri si de-a lungul spatiilor infestate.
Aceasta capcana de unica folosinta asigura succes daca este utilizata corect in locurile frecventate de rozatoare. Suprafata adeziva se afla pe un suport din lemn tare, dificil de mutat de catre sobolani atunci cand acestia se prind in capcana.

Adezivul este formulat astfel incat sa reziste in timp si la temperaturi scazute si este distribuit uniform pe toata suprafata placajului.
Adezivul are deja o aroma propie pentru a atrage rozatoarele, dar pentru eficacitate mai mare se recomanda utilizarea unei momeli suplimentare spre exemplu: biscuiti, branza, alune sau nuci.

Formularea adezivului face ca un simplu contact direct dintre daunator si capcana sa fie indeajuns incat acesta sa ramana blocat pe placaj. Eficacitate sporita pentru: rozatoare (soareci), reptile (soparle), insecte taratoare (gandaci, paianjeni).

Ambalare: Pachete de 2 buc.
Material: plastic preformat cu lipici.
Dimensiuni: 126x120x12 mm

 

Informații suplimentare

Combate Activitateaa

Destinatie uz

,

Zone de utilizare

Interior

2 recenzii pentru Adeziv soareci EcoTrap, set 2 buc

  1. Iuliana Jipar

    sunt eficiente

  2. Aja Malder

    au rezistat si iarna si primavara iar am prins cu ele soricei. Bun produs, voi mai revenii la dvs

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…