Capcana adeziva pentru muste de tip turn

5.00 out of 5

Capcana adeziva pentru muste de tip turn

Cod: 8009985016220
Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

Capcana adeziva pentru muste de tip turn, fara continut de insecticid, cu o suprafata adeziva de 20 de cm. Capcana se poate utiliza atat in spatiul de interior, cat si de exterior

12,99 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici capcana adeziva pentru muste de tip turn:

Capcana adeziva pentru muste de tip turn este o capcana cu atractant ecologic. Atractantul inserat pe capcana nu utilizeaza substante biocide de control al insectelor. Capcana adeziva este constituita din 2 suporturi de protectie intre care se regaseste un tub cu adeziv si atractant cu o lungime de 20 de cm.

Capcana adeziva este destinata controlului mustelor comune, al altor specii de muste si pentru alte insecte zburatoare. Atractantul este destinat atrageri specilor de muste, dar capcana poate captura orice tip de insecta care ajunge pe suprafata adeziva.

Atractantul nu este realizat din produse toxice si ofera o lipire puternica. Nu este afectat de factori exteriori si nu are miros. Capcana se poate utiliza pana in momentul in care spatiul adeziv de captura este plin de insecte.

Mod de utilizare capcana adeziva pentru muste de tip turn:

Capcana se poate utiliza fara a fi scoasa din ambalajul de carton, prin ruperea si indepartarea marcajului punctat. Prin indepartarea acestei parti din ambalaj, capcana este mentinuta in ambalajul original si se poate roti in momentul cand o mare parte din ea este acoperita de insecte.

O alta modalitate de utilizare a capcanei este prin desfacerea cutiei pe partea superioara si scoaterea capcanei adezive prin ridicarea ei. Acest lucru se va face prin tragerea de carligul de agatare, nu prin prinderea capacului superior.

Capcana adeziva se va amplasa in punctele in care activitatea mustelor este cea mai mare sau in puncte in care se doreste prevenirea aparitiei acestora. Pentru rezultate mai bune se poate adauga pe capacul de jos al capcanei miere sau sirop.

Mustele sunt atrase de gustul dulce si de obicei cauta locatii in care alte muste sunt prezente. O data cu prinderea primelor muste, actiunea capcanei isi va creste eficienta si rata de captura.
Capcana adeziva trebuie sa fie montata in zonele in care umiditatea este redusa. Daca capcana nu isi dovedeste eficienta timp de 2-3 zile, capcana trebuie sa fie mutata in alte locatii.
Capcana este activa pana in momentul in care este plina de insecte sau adezivul nu mai lipeste, datorita depuneri de praf pe partea adeziva.
Din momentul in care capcana se umple de insecte, aceasta se ia cu un ziar sau hartie si se arunca intr-un sac de gunoi, in punctul de colectare.

Atentionari la folosirea capcanei adezive pentru muste:

Capcana trebuie sa fie utilizata doar sub indicatiile de utilizare si pentru scopul pentru care a fost realizata.
Datorita faptului ca mustele pot sa fie purtatori de agenti patogeni, capcana trebuie sa fie montata in zone in care nu au acces copii si animalele domestice.
Capcana trebuie sa fie manevrata cu atentie pentru a nu intra in contact cu adezivul.
In caz de contact cu adezivul se spala puternic cu apa si sapun. Capcana se depoziteaza in zone uscate si racoroase cand nu este folosita.

Continut capcana adeziva pentru muste:

1 x Capcana adeziva hartie

Informaţii adiţionale:

Dimensiuni 20 centimetri
Material Hartie
Producator Orvital Flortis
Combate activitatea Muste
Modalitate de ambalare 1 x capcana adeziva

Informatii suplimentare

Combate Activitateaa

Tip capcana

,

Producator

Material capcana

Zone de utilizare

Interior

1 recenzie pentru Capcana adeziva pentru muste de tip turn

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Stan Tudor

    eficienta

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse alternative