Vole Forceps,Capcana cartita

Vole Forceps post
Vorceps galerie. 1Vorceps galerie. 2Vorceps galerie

Capcana Vole Forceps pentru captura cartite cu utilizare in galerii, realizata din inox galvanizat

Pret - 28.72 lei

Descrierea produsului

Capcana mecanica pentru cartite Vole Forceps este realizata din inox galvanizat si asigura un rezultat vizibil in prinderea cartitelor. Actioneaza in dublu sens, declansatorul fiind unul foarte sensibil, actionat la atingere.

Mod de utilizare capcana cartite Vole Forceps: In primul rand trebuie sa depistati tunelele prin care circula cartitele. Ele fiind animale care au un teritoriu prestabilit, este improbil sa apara dificultati in depistarea zonelor de tranzit dintr-un loc in altul al daunatorilor. O data depistate se verifica directia in care este sapat tunelul, daca este cu deschidere in ambele parti capcana se aseaza in mijloc. Se indeparteaza pamantul din jurul tunelului si se pozitioneaza capcana armata in tunel, apoi se acopera cu o galeata pentru a nu patrunde lumina. Deorece cartitele circula la lasarea noptii sau in zorii zilei capcana se va verifica dupa 24 de ore.

Important! este sa utilizati manusi si sa nu atingeti capcana pentru ca daunatorul sa nu simta prezenta unui factor strain si sa isi continue traseul normal.

Capcana mecanica pentru cartite se bazeaza pe modele de captura a daunatorilor. Ca si utilizare aceste capcane trebuie montate in zonele in care se vede activitatea acestora.

La baza movilelor de pamant se face o gaura pentru a se identifica traseele in care circula cartitele, iar capcana armata se aseaza pe acest traseu.

Dupa ce realizati acest prim pas, se acopera cu putin pamant partea din fata si din spate a capcanei, pentru ca astfel cartitele vor incearca sa refaca traseul normal si actioneaza astfel capcana mecanica.

Este important sa se acopere locurile in care au fost montate capcanele, astfel incat sa se blocheze intrarea razelor soarelui si a luminii.

Cea mai buna metoda de a captura cartite este dimineata foarte devreme sau la inserat, atunci cand ele sunt cele mai active!

Daca doriti sa aveti un gazon impecabil, va recomandam capcana Forceps, deja testata de catre profesionisti si cu recenzii exceptionale.

Producator: Autohton