Biostop, capcana adeziva molii alimente

4.50 out of 5
Reducere!

Biostop, capcana adeziva molii alimente

(2 recenzii de la clienți)

Capcana molii Biostop, pe baza de atractant cu feromoni sexuali destinata combaterii si monitorizarii infestarilor cu molii de alimente

18,84 lei 17,70 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici capcana adeziva molii alimente Biostop:

Capcana adeziva molii alimente, Biostop este recomandata pentru monitorizarea nivelului de infectie cu molii de alimente. Capcana adeziva se poate utiliza in spatii inchise (magazine alimentare, apartamente, depozite), pentru prinderea moliilor.

Avantaje capcana adeziva molii alimente Biostop: nu contine insecticid, deci nu prezinta nici un pericol asupra mediului. Capcana atrage eficient moliile masculi timp de 6-8 saptamani. Timpul de actiune al adezivului este unul de lunga durata.

Capcana este destinata spatiilor de depozitare de alimente, pentru control si pentru monitorizare. In caz de infestare majora se recomanda eliberarea completa a spatiului de depozitare si tratamente cu insecticid. Se recomadna utilizarea insecticidelor K-Othrine WG 250 sau K-Othrine SC 25, Bayer.

Mod de utilizare capcana adeziva molii alimente Biostop:

Capcana fara insecticid care contine feromoni sexuali, care atrag eficient masculii de molii timp de 10-12 saptamani. Moliile se lipesc de partea adeziva a capcanei si mor, astfel ca se poate reduce numarul acestora. Controlul insectelor adulte previne inmultirea lor. Prin folosirea mai multor capcane se poate determina locul exact al infestarii din depozite de alimente.

Deteriorarea tesaturilor, hainelor de bumbac si de blana sunt cauzate de catre larvele de molie. Aceste larve iesite din pupe traiesc intre 2-4 saptamani. Daca capcana prinde molii constant, infestarea este una mare si in acest caz este recomandata folosirea de aerosoli cu insecticid. Recomandarea noastra sunt produsele Solfac Automatic Forte, Bayer sau Kwizda Fumigator, Kwizda.

Folosirea capcanei Biostop pentru molii de textile este indicata pentru un grad de infestare mic sau pentru a monitoriza spatiul dupa tratamentul cu insecticid. Este recomandata folosirea capcanei pe tot timpul anului pentru a semnaliza daca infestarea apare din nou dupa tratament.

Plasati capcana acolo unde este observata activitatea moliilor. Daca nu sunt prinse molii in prima zi, schimbati locatia capcanei.

Capcana functioneaza atat timp cat adezivul este proaspat si are efect de actiune. Atractantul este eficient cat timp feromonii sexuali sunt activi si atrag molii adulte inspre capcana. Capcana functioneaza atat ca si o solutie de monitorizare, cat si de captura daca infestarea este mica.

Produsul este inodor, astfel nu lasa un miros neplacut in haine si nu pateaza tesuturile.

Atentionari la folosirea capcanei adezive Biostop, molii alimente:

Capcana adeziva Biostop se foloseste doar pentru scopul pentru care a fost realizata.
Capcanele adezive pentru daunatori se folosesc doar in locurile unde au acces copii sau animalele domestice.
La utilizare si in operatiunea de verificare a capcanei, utilizatorul trebuie sa poarte manusi de protectie.

Dimensiuni n/a
Material Carton
Producator Babolna Bio
Combate activitatea Molii de alimente
Culoare Mov
Modalitate de ambalare Set 2 capcane

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Informații suplimentare

Combate Activitateaa

Tip capcana

Producator

Material capcana

Destinatie uz

,

Formulare/Stare

Tipuri de aplicare

Zone de utilizare

Interior

2 recenzii pentru Biostop, capcana adeziva molii alimente

  1. Alin

    isi face treaba, dar o folosesc doar pentru protectie. Am avut o situatie nasoala cu moliile de alimente si dupa ce am dat cu insecticid si dupa ce am aruncat toate alimentele care aveau larve, am luat capcanele adezive. Asa stiu ca stau o perioada si tot ce este molie adulta va fi prinsa de capcana. Nu este placut sa vezi cum le greste numarul pe zi ce trece si cum nu mai poti scapa de ele, si trebuie sa arunci toate ce le ai in camara

  2. Anonim (proprietar verificat)

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…