Capcana ecologica pentru muste si viespi

4.00 out of 5

Capcana ecologica pentru muste si viespi

Cod: 8009985017128
(O recenzie client)

Capcana ecologica pentru muste si viespi Flortis este o capcana reutilizabila, continand 3 plicuri de atractant alimentar, care nu foloseste produse chimice pentru reducerea numarului de insecte zburatoare 

38,50 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici capcana ecologica pentru muste si viespi:

Capcana ecologica pentru muste si viespi este un dispozitiv de captura pentru insecte zburatoare, pe baza de atractant alimentar. Capcana nu utilizeaza otrava sau produse chimice pentru combaterea insectelor. Momeala folosita pentru atragarea mustelor si viespilor inspre recipientul de captura este pe baza de atractant alimentar.

Modalitatea de functionare a capcanei este una usor de implementat, fiind necesara doar umplerea capcanei cu apa, pana la ultimul marcaj inserat pe capcana de captura si adaugarea plicului de atractant alimentar in apa. Inainte de amplasarea capcanei, continutul plicului de atractant se dilueaza cu apa adaugata si se amesteca solutia pentru a dilua complet atractantul.

Atractantul are rolul de a ademeni inspre capcana viespile si mustele care o data intrate in capcana vor fi blocate in interiorul ei, majoritatea innecandu-se in apa din interiorul capcanei.

Mod de utilizare capcana ecologica pentru muste si viespi:

Capcana ecologica pentru muste si viespi este construita din partea de baza din plastic si dintr-un capac prevazut cu 3 gauri de intrare si sistem de prindere. Pachetul comandat contine capcana, impreuna cu 3 plicuri de 15 ml cu atractant alimentar. Montarea capcanei este realizata astfel:

1. Dupa dezambalarea capcanei se indeparteaza capacul si se scot din capcana cele 3 plicuri de atractant si cablul de agatare. Se taie coltul din dreapta sus a unui plic de atractant si se toarna intreg continutul in capcana;
2. Se adauga aproximativ 200-300 mL de apa peste atractant si se amesteca bine la dilutia completa a atractantului;
3. Se fixeaza capacul peste baza si in sistemul de prindere se foloseste cablul de agatare;
4. Cu ajutorul cablului de agatare se monteaza capcana in locatii de exterior unde activatea mustelor sau viespilor este deranjanta.

Atractantul alimentar folosit pentru atragerea mustelor si viespilor are o eficacitate dovedita de pana la 4 saptamani.
Capcana se monteaza, in general, doar in locatii de exterior. Daca insectele nu patrund in capcana timp de 2-3 zile este necesar ca aceasta sa fie mutata intr-o alta locatie.
Din moment ce apa din capcana este plina de insecte, aceasta trebuie sa fie golita si este necesara spalarea si curatarea ei, inainte de reutilizarea unui nou plic de atractant.
Capcana si atractantul este eficienta pe o perioada de 4 saptamani, in functie de numarul de insecte capturate, temperatura si conditii meteo.
Daca apa se evapora din capcana inainte de perioada de diminuare a actiunii atractantului, se adauge apa, pana la zona de marcaj de pe capcana.

Atentionari la folosirea capcanei ecologice pentru muste si viespi:

Capcana trebuie sa fie utilizata doar sub indicatiile de utilizare si pentru scopul pentru care a fost realizata.
Datorita faptului ca mustele pot sa fie purtatori de agenti patogeni, capcana trebuie sa fie montata in zone in care nu au acces copii si animalele domestice.
Inainte de spalarea capcanei asigurati-va ca insectele din interiorul capcanei au intrat in apa si sunt moarte sau slabite.

Continut capcana ecologica pentru muste si viespi:

1 x Capcana plastic
3 x Plic cu atractant, fara substanta biocida, 15 mL
1 x Cablu de prindere

Informaţii adiţionale:

Dimensiuni n/a
Material Plastic
Producator Orvital Flortis
Combate activitatea Muste, Viespi
Modalitate de ambalare 1 x capcana

3 x plicuri atractant, 15 mL

Informații suplimentare

Combate Activitateaa

,

Tip capcana

Producator

Material capcana

Zone de utilizare

Exterior, Interior

1 recenzie pentru Capcana ecologica pentru muste si viespi

  1. Steluta

    la necesitate cumperi tot felul de produse pe care nu credeai ca trebuie sa le ai in gospodarie. Oricum atrage viespile ratacite din zona mea, mai ales ca stau langa o piata de legume

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…