Victor Electronic M241, capcana sobolani

0 out of 5

Victor Electronic M241, capcana sobolani

401,00 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Informatii despre capcana electronica Victor Electronic M241:
Dimensiuni
Producator Woodstream
Tip capcana Electronica
Material Plastic

Capcana Victor Electronic M241 se bazeaza pe o tehnologie inovatoare, care electrocuteaza sobolanii imediat cum acestia patrund in capcana. Capcana Victor Electronic M241 functioneaza pe 4 baterii de tip C si este capabila sa produca socuri de 6000 de volti la fiecare activare. Fiecare set de baterii poate sa activeze capcana de peste 50 de ori.

Capcana este construita cu un circuit inteligent care detecteaza daca rozatorul a patruns in capcana. Acest circuit este capabil sa declanseze sistemul de electrocutare de inalta tensiune, daca rozatorul a patruns pe placa electrificata electric.

Pentru a evita capacitatea sobolanilor de a-si reseta bataile inimii la contact cu un circuit electric, capcana Victor Electronic M241 mentine socurile electrice timp de 2 minute. Capcana este dotata cu leduri de semnalizare cu rol de informare pentru captura si pentru consumarea bateriei. Din momentul in care capcana este activata si rozatorul este captura in interior, captura este semnalata de catre circuit prin aprinderea unui led verde care se mentine activ timp de 7 zile.

Din momentul in care capcana este plina, se gliseaza camera de colectare si se scoate daunatorul capturat. Aceasta camera este detasabila, pentru a permite golirea si curatarea ei dupa fiecare utilizare. Modelul M241 permite combaterea rozatoarelor mari cu usurinta, fara sa fie nevoie sa le vedeti sau sa le atingeti.

Capcana electronica prezinta un comutator de siguranta care opreste capcana ori de cate ori se deschide usa camerei pentru momeala.

Avantajele utilizarii capcanei Victor Electronic M241:

– Elimina sobolanii rapid si usor, folosind un curent de inalta tensiune de 6000 de volti;
– Este foarte eficienta – elimina pana la 50 de sobolani, (per set de 4 baterii de tip C). Nu utilizeaza substante chimice;
– Compartimentul pentru momeala indica locul si cantitate de momeala necesara;
– Design imbunatatit: usor de plasat momeala, usor de utilizat si usor de curatat;
– Extrem de economica – capcana este reutilizabila si poate fi folosita cu succes in decursul mai multor ani.

Instructiuni de utilizare capcana Victor Electronic M241:
 • Setati comutatorul in pozitia “OFF” si introduceti 4 baterii de tip C in compartimentul pentru baterii.
 • Aplicati momeala in compartimentul special. Utilizati o momeala bogata in proteine, precum untul de arahide, alune sau ciocolata, avand grija sa aplicati numai pe cupa de momeala indicata. Nu se utilizeaza prea mult atractant. Rozatoarele au un simt al mirosului dezvoltat, fiind necesara doar o cantitate mica de momeala pentru a le atrage in capcana.
 • Utilizati un tampon de bumbac, o scobitoare, o penseta sau un instrument similar pentru a plasa momeala astfel incat mirosul sa nu fie transferat in capcana.
 • Activati capcana. Se va aprinde o lumina verde care va clipi in momentul in care capcana functioneaza corespunzator. Led-ul  se va aprinde la fiecare captura si va clipi pana la 7 zile pentru a indica eliminarea intrusilor.
 • Lumina rosie indica o durata de viata scazuta a bateriei. Schimbati bateriile. Utilizarea bateriilor vechi poate face capcana sa nu functioneze. Utilizati un set nou de baterii complet incarcate si verificati daca capetele pozitive si cele negative ale bateriilor sunt orientate corect.
 • Asezati capcana in zonele intens circulate de rozatoare sau de-a lungul peretelui pe unde acestea circula. Capcana trebuie asezata longitudinal pe perete, cu orificiul de intrare apropiat de perete.
 • Pentru eliminarea capturilor setati comutatorul in pozitia “OFF”, deschideti capcana tinand baza acesteia in mana stanga si glisati in sus cu mana dreapta (imag. 5). Curatati capcana dupa fiecare utilizare pentru rezultate eficiente. Scoateti bateriile si curatati capcana utilizand o peria moale si apa calda cu sapun. Lasati capcana sa se usuce complet inainte de reutilizare.
 • Reasamblati capcana. Tineti baza capcanei cu mana stanga si glisati in pozitie, prin impingerea inainte cu mana dreapta.
 • Capcana Victor Electronic M241 ofera o rata de combatere de 100% si poate fi utilizata in decursul mai multor ani. Capcana asigura un tratament complet si eficient de combatere a rozatoarelor intr-un timp foarte scurt.

  Bateriile nu sunt incluse in colet!

  Informații suplimentare

  Combate Activitateaa

  Tip capcana

  Producator

  Material capcana

  Destinatie uz

  ,

  Fabricat din

  Plastic

  Reutilizabila

  Poate fi

  Zone de utilizare

  Interior

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Victor Electronic M241, capcana sobolani”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *