Capcana soareci Victor Multi Kill Electronic M260

0 out of 5

Capcana soareci Victor Multi Kill Electronic M260

Capcana electronica Victor Multi Kill Electronic M260 foloseste un curent de inalta tensiune care elimina soarecele in cateva secunde, eliminand daunatorul intr-un mod rapid si curat

745,01 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Capcana electronica Victor Multi Kill Electronic M260 foloseste un curent de inalta tensiune care elimina soarecele in cateva secunde. Din momentul in care este aplicata momeala si capcana este plasata in calea rozatoarelor si este pornita, capcana va face restul!

Capcana este una extrem de eficienta, eliminand pana la 10 soareci per setare si pana la 150 per set de 4 baterii AA. Capcana ofera o rata de combatere de 100%, ceea ce inseamna ca puteti scapa de problema micilor rozatoare chiar si intr-o singura noapte.

Mod de actiune capcana electronica Victor Multi Kill Electronic M260: capcana este echipata cu 2 puncte de intrare situate pe partea din spate a capcanei. Designul cu scara conduce soarecele in camera unde este amplasata momeala. De indata ce rozatorul este in interior, ii este aplicat un soc electric rapid. Dupa ce acesta este eliminat, camera se roteste si depoziteaza automat sorecele in incinta de stocare, iar capcana se reseteaza automat. Lumina situata deasupra comutatorului de alimentare va clipi verde pana la 7 zile pentru a indica o captura a rozatoarelor, culoarea galbena semnalizeaza faptul ca incinta de colectare este plina si ledul rosu semnalizeaza cand bateriile sunt descarcate. Pentru a indeparta captura se gliseaza incinta de colectare.

Mod de utilizare capcana electronica Victor Multi Kill Electronic M260:

– Se deschide usa camerei din partea de sus a capcanei

– Se aplica momeala in compartimentul special folosind o cantitate mica de unt de arahide, ciocolata sau alune

– Se deschide compartimentul bateriilor si se introduc 4 baterii AA incluse in pachet, apoi se inchide compartimentul

– Se aseaza capcana in zonele intens circulate de rozatoare. Capcana trebuie asezata longitudinal pe perete cu orificiul de intrare apropiat de perete

– Porniti capcana

– Lumina verde va clipi in momentul in care capcana functioneaza corespunzator. Capcana nu foloseste otravuri sau substante chimice si este sigura de utilizat oriunde in casa.

Capcana Victor Multi Kill Electronic M260 dispune de un comutator de siguranta care dezactiveaza automat capcana ori de cate ori se deschide usa camerei pentru momeala. Este extrem de economica si poate fi folosita in decursul mai multor ani pentru a asigura o combatere eficienta a rozatoarelor.

Rozatorul capturat sau intreaga capcana se arunca intr-o punga, folosind manusi la manipularea acestora, iar punga se poate arunca la ghena de gunoi.

Producator: Woodstream

Informatii suplimentare

Destinatie uz

,

Efect asupra albinelor

Cu

Formulare/Stare

Substanta activa

,

Tipuri de aplicare

Utilizatori

Amatori, Profesionisti

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capcana soareci Victor Multi Kill Electronic M260”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *