Victor Tri Kill M944, capcana soareci

5.00 out of 5

Victor Tri Kill M944, capcana soareci

(O recenzie client)

Capcana mecanica Victor Tri Kill M944, dupa cum ii spune si numele este singura capcana mecanica de pe piata care poate elimina 3 soareci in acelasi timp

37,57 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Capcana mecanica Victor Tri Kill M944 imbina ingeniozitatea cu logica simpla: mai multe capcane intr-un singur loc inseamna ca exista o probabilitatea mai mare de a combate rapid si corect infestarea cu soareci. De fapt, cele mai frecvente greseli din domeniul de deratizare sunt cele de a nu utiliza suficiente capcane in acelasi timp.

Cu trei capcane in una singura, capcana mecanica Victor Tri Kill M944 ofera o captura rapida si usoara. Este incredibila de eficienta, intrucat atunci cand un soarece este prins, ceilalti devin curiosi si vin la capcana. Ca si design si actiune, Victor Tri Kill M944 este singura capcana mecanica de pe piata care poate elimina 3 soareci in acelasi timp.

CapcanaVictor Tri Kill M944 este usor de utilizat: pur si simplu aplicati momeala, plasati capcana si armati. Ca momeala puteti utiliza unt de arahide, ciocolata sau alune. Capcana are o sectiune ascunsa pentru momeala, fapt care elimina orice sansa ca aceasta sa fie furata.

Asezati capcana cu partea plata pe peretele unde soarecii circula sau oriunde se observa activitatea rozatoarelor. O data ce soarecele intra in capcana, bucla se inchide si il elimina, apoi capcana poate fi golita si resetata.

Capcana Victor Tri Kill M944 poate fi folosita oriunde in exterior si in interior, nu foloseste substante toxice sau chimicale si poate fi reutilizata.

Mod de utilizare capcana Victor Tri Kill M944:
– Scoateti capcana din ambalaj si aruncati insertia de plastic de sub capcana
– Intoarceti capcana cu susul in jos si aplicati momeala atractanta: cum ar fi unt de arahide, ciocolata, alune sau alte alimente preferate ale rozatoarelor. Se recomanda utilizarea de atractant special pentru rozatoare
– Plasati capcana cu partea plata cu orificiile de intrare apropiate de peretele unde circula rozatoarele
– Dupa ce soarecele este prins, puteti goli si reseta capcana.

Rozatorul capturat sau intreaga capcana se arunca intr-o punga, folosind manusi la manipularea acestora, iar punga se poate arunca la ghena de gunoi.

Producator: Woodstream

Informații suplimentare

Destinatie uz

,

Efect asupra albinelor

Cu

Formulare/Stare

Substanta activa

,

Tipuri de aplicare

Utilizatori

Amatori, Profesionisti

1 recenzie pentru Victor Tri Kill M944, capcana soareci

  1. Duta Emilia

    o capcana mica si ascunsa care isi face treaba

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *