Electroinsecticid GhiloFly t15W Deco

0 out of 5

Electroinsecticid GhiloFly t15W Deco

Electroinsecticid GhiloFly t15W Deco – suprafata acoperita este de 40 mp.. Destinatia de utilizare este pentru gospodarii, hoteluri, restaurante, spitale!

240,78 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Informatii despre electroinsecticid GhiloFly t15W Deco:

Mod de functionare Banda adeziva
Raza de actiune 40 mp
Producator Ghilotina
Combate activitatea Tantari, Muste, Molii de alimente, Molii de textile
Alimentare Retea

GhiloFly t15W Deco este cel mai indicat electroinsecticid pentru cei care nu doresc sa aplice insecticidele conventionale pentru combaterea zburatoarelor. Aplicat pe perete, designul electroinsecticidului il face sa arate ca o lampa decorativaProdusul poate fi utilizat in numeroase domenii cum ar fi gospodarii, hoteluri, restaurante, spitale etc., fara a implica alte sunete sau mirosuri. Pur si simplu montati capcana pe perete langa o sursa de curent si va veti convinge de eficacitatea acesteia in cel mai scurt timp!

Un singur electroinsecticid acopera o suprafata de pana la 40 mp.

Mod de actiune:
Insectele sunt atrase de lumina UV creata de tubul din interiorul capcanei. Forma ingenioasa a produsului impreuna cu banda adeziva atasata permite capturarea insectelor fara riscul de a fi aruncate in afara. Este necesar doar ca placa adeziva sa se inlocuiasca de fiecare data cand este acoperita complet cu insecte. Tuburile se inlocuiesc o data la 12 luni, in principiu, inaintea sezonului cald. Electroinsecticidul se va amplasa la o inaltime de aproximativ 1.5-2 metri, aceasta fiind inaltimea la care insectele zboara de obicei.
Electroinsecticidul poate fi amplasat si la exterior si la interior. A se evita folosirea aparatului in zone extrem de umede.

Putere: 15 W.

Dimensiuni: 49 x 23 x 11.

Tuburi: 1x15W.

Garantie: 12 luni.

Informații suplimentare

Destinatie uz

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Electroinsecticid GhiloFly t15W Deco”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *