Erbicid Harmony 50 SG, 100 grame

0 out of 5

Erbicid Harmony 50 SG, 100 grame

Erbicid Harmony 50 SG:

Substanta activa: Tifensulfuron-metil

Plante tratate: Soia

Combate activitatea: Ambrozia (Ambrozia elatior),Cornaci (Xanthium spp),Grasita (Portulaca oleracea),Iarba rosie (Polygonum spp),Loboda (Chenopodium spp),Loboda salbatica (Atriplex patula),Lungurica (Galeopsis tetrahit),Macris (Rumex spp),Musetel salbatic (Matricaria spp),Mustar salbatic( Sinapis arvensis), Pristolnic (Abutilon teophrasti),Pungulita (Thlaspi arvense),Ridiche salbatica (Raphanus raphanistrum),Rocoina (Stellaria media),Ştir (Amaranthus spp),Traista ciobanului (Capsella bursa-pastoris)

805,50 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Informatii despre erbicid Harmony 50 SG:

Mod de prezentare 200 grame
Substanta activa Tifensulfuron-metil
Concentratie 500 g/kg
Producator Dupont
Dozaj Nu
Momentul aplicarii nu
Combate activitatea Ambrozia (Ambrozia elatior),Cornaci (Xanthium spp),Grasita (Portulaca oleracea),Iarba rosie (Polygonum spp),Loboda (Chenopodium spp),Loboda salbatica (Atriplex patula),Lungurica (Galeopsis tetrahit),Macris (Rumex spp),Musetel salbatic (Matricaria spp),Mustar salbatic( Sinapis arvensis), Pristolnic (Abutilon teophrasti),Pungulita (Thlaspi arvense),Ridiche salbatica (Raphanus raphanistrum),Rocoina (Stellaria media),Ştir (Amaranthus spp),Traista ciobanului (Capsella bursa-pastoris)
Plante tratate Soia
Formulare WG – granule dispersabile in apa
Tipuri Aplicare Pulverizare

Descrierea produsului

 

Erbicid Harmony 50 SG
Substanta activa din compozitia erbicidului este 50% tifensulfuron metil

Caracteristici:
Erbicidul Harmony 50 SG este un produs selectiv, sistemic, sulfonilureic, pentru a  combatere buruienile cu frunza lata in postemergenta din culturile de soia. Chiar si o doza redusa poate sa combata eficient buruienile cu frunza lata . Utilizarea erbicidului va transloca imediat intreaga planta si afecteaza organele de rezistenta ale buruienilor perene. Daca ati aplicat acest erbicid rotatia culturilor dupa soia nu este restrictionata, iar cultura trebuie lasata curata de buruieni si poate permite recoltarea usoara.

Datorita granulelor solubile, confera produsului urmatoarele beneficii:

  • erbicidul intra rapid in planta;
  • poate fi combinat mai bine cu partenerii;
  • la reluarea lucrului dupa intreruperi accidentale ca ploaie, vant puternic, etc. Va reintra complet in suspensie ;
  • Eficienta mai mare la dozarea produsului;
  • Nu produce praf, iar riscul de inhalare in timpul manipularii este minim.

 

Mod de actiune:

Erbicidul Harmony® 50 SG este inhibat atat prin frunze si rãdãcini. Produsul este translocat imediat in intreaga plantã. Diviziunea celularã este inhibata in varfurile de crestere ale lãstarilor si rãdãcinilor plantelor sensibile. Dezvoltarea buruienilor este stopata la cateva ore dupã utilizare, insa simptomele vizibile apar abia dupã 5-10 zile si moartea intervine dupã 15-25 zile. Dezvoltarea buruienilor mai rezistente si a celor avansate in vegetatie se stopeaza si numai concureazã cultura pentru apã si elemente nutritive .

Utilizarea erbicidului se aplica dupa momentul cresterii in totalitate a primelor frunze trifoliate (faza 13, BBCH). Rezultatele maxime se obtin in faza de 2-4 frunze ale buruienilor cu frunza lata anuale. Se ia toate masurile pentru a reduce potentialul derivei, in timpul utilizarii.
Erbicidul nu trebuie folosit pe culturile afectate de stres ca seceta, temperaturi extreme, baltiri de apa, infestate cu insecte, ce prezinta deficiente de nutritie sau alti factori care reduc cresterea plantelor. Nu utilizati pe soluri nisipoase cu continut foarte scazut de substanta organica. Nu folositi pentru a proteja gazonul sau  plantele ornamentale. Nu este indicata aplicarea in ape curgatoare sau in zone cu suprafete de apa.
Erbicidul Harmony 50 SG nu este un produs fitotoxic daca este folosit in conformitate cu prezentele instructiuni si in dozele recomandate.

Rotatia culturilor dupã tratament, nu este restrictionatã. In cazul in care cultura tratatã cu Harmony® 50 SG este compromisã din diverse cauze, orice altã culturã poate urma dupã 30 zile de la aplicarea tratamentului.
Numarul maxim de tratamente ce se poate aplica pe an este doar una singura.
Volumul de solutie indicata este de 200-400 l/ha

 

Buruieni combatute: Ambrozia (Ambrozia elatior),Cornaci (Xanthium spp),Grasita (Portulaca oleracea),Iarba rosie (Polygonum spp),Loboda (Chenopodium spp),Loboda salbatica (Atriplex patula),Lungurica (Galeopsis tetrahit),Macris (Rumex spp),Musetel salbatic (Matricaria spp),Mustar salbatic( Sinapis arvensis), Pristolnic (Abutilon teophrasti),Pungulita (Thlaspi arvense),Ridiche salbatica (Raphanus raphanistrum),Rocoina (Stellaria media),Ştir (Amaranthus spp),Traista ciobanului (Capsella bursa-pastoris).

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Soia Dicotiledonate anuale (exceptie zarna, zamosita, teisor) Postemergent 12 g/ha +Trend 0.1%

Dupont

 

Informații suplimentare

Destinatie uz

,

Formulare/Stare

Buruieni combatute

Iarba rosie, Loboda, Lungurica, Mustar salbatic, Pungulita, Ridiche salbatica, Rocoina, Traista ciobanului, Zarna

Cultura

Soia

Culturi Bio

Nepotrivite

Perioada de aplicare

Postemergent

Substanta Activa Erbicide

Tifensulfuron-metil

Tipuri de aplicare

Tip buruieni

Dicotiledonate anuale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Erbicid Harmony 50 SG, 100 grame”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *